Antena Meniu Search
x

Şi-a pierdut toată agoniseala! O femeie a rămas fără banii strânşi în câteva săptămâni de muncă. Suma dispărută este enormă

Vezi și

O vânzătoare de pepeni din piaţa din Deva a rămas fără opt mii de lei, bani strânşi în câteva săptămâni de muncă! Geanta i-a dispărut în timp ce vindea marfă unor clienţi.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere reiese clar cum un individ scoate banii şi aruncă geanta vânzătoarei.

Femeia a anunţat că oferă recompensă celui care o va ajuta să-l identifice pe hoţ.

Carmen Sârbu vinde de 15 ani pepeni în piata centrală din Deva. În fiecare vară vine cu marfă de la Dăbuleni, iar încasările le ţine mereu cu ea. Iniţial, femeia nu şi-a dat seama că-i lipseşte geanta. 

A aflat ce s-a întâmplat de la poliţiştii, care au căutat-o în piaţă şi au anunţat-o că geanta ei a fost găsită aruncată la intrarea într-un mall.

Şi-a recuperat geanta, dar banii sunt acum de negăsit. Tot ce are vânzătoarea ca probă sunt imaginile de pe o cameră de supraveghere. 

Femeia este dispusă să ofere 500 de lei recompensă cui îi dă informaţii despre identitatea hoţului. Vânzătoarea a depus plângere la poliţie.

Poliţia recomandă tuturor să aibă grijă la genţi în locurile aglomerate şi să nu umble cu sume mari asupra lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şi-a pierdut toată agoniseala! O femeie a rămas fără banii strânşi în câteva săptămâni de muncă. Suma dispărută este enormă