Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu are o nouă iubire

Oana Zăvoranu se bucură din plin de moştenirea care a făcut-o proaspăta milionară. Nu-şi refuză niciun capriciu şi cheltuieşte mici averi pe haine, vacanţe şi pisici

Vezi și

Oana Zăvoranu se bucură din plin de moştenirea care a făcut-o proaspăta milionară. Nu-şi refuză niciun capriciu şi cheltuieşte mici averi pe haine, vacanţe şi pisici

Decât orfană îndoliată, mai bine milionară relaxată! Oana Zăvoranu a decis să-şi trăiască viaţa pe măsura noului statut. A plecat în vacanţă în Maldive, s-a bucurat de lux şi soare şi făcut şedinţe foto. Cum rolul de milionară excentrică o prinde de minune, şi-a mai statisfăcut un capriciu. Şi-a luat pisică înrudită cu râsul.

Faceţi cunoştinţă cu Shadow! În traducere, Umbra. Noua pasiune a Oanei Zăvoranu. Un motănel de două luni din rasa MAINE COON pentru care moştenitoarea milionară a plătit fără să clipească 2.000 de euro.

De acum Shadow va împărţi afecţiunea Oanei cu Marty. Motanul care de 18 ani îi ţine companie la bine şi la greu.

Pe pagina de Facebook, Zăvoranu mărturiseşte că noua achiziţie nu-i va face concurenţă primei iubiri. "Dragii mei, Marty este iubirea şi sufletul meu, iar Shadow este motanelul mic şi pufos pe care mi l-am dorit mereu din această rasă extrem de specială şi greu de găsit".

Zăvoranu l-a răsfăţat pe Marty cu apariţii televizate şi tratamente la bioterapeuţi. Banii pe care-i are de recuperat de la vrăjitoare sunt planificaţi pentru petreceri special organizate pentru motan.

Deocamdată pentru Shadow, Oana a renunţat la o brăţara din cristale scumpe pe care a transformat-o în zgardă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu are o nouă iubire