Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu vrea jumătate de milion de euro de la vrăjitoarele care ar fi păcălit-o

Jumătate de milion de euro. Atât costă pacea dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoarele care ar fi păcălit-o şi ar fi lăsat-o fără bani. La ele, Oana a apelat ca să-l recucerească pe Pepe, dar a rămas şi fără soţ, şi fără câteva sute de mii de euro.

Vezi și

 Ca să-şi scape clientele de închisoare, avocaţii vrăjitoarelor ar fi făcut un prim pas către împăcare. Iar Oana a pus un preţ. Nu a venit astăzi, la tribunal, dar a fost acolo prietena ei, Anamaria Prodan, martor în proces.

Pe Melissa şi Vanessa, de puşcărie au încercat să le scape avocaţii. Vor s-o "vrăjească" pe Oana Zăvoranu şi să pice la pace. Doar că împăcarea are un preţ. 450.000 de euro ar cere Oana.

Oana nu a ajuns astăzi la tribunal. A fost acolo, în schimb, prietena ei. Anamaria Prodan e martorul-cheie. Ea i-a împrumutat banii Oanei şi tot ea a convins-o să meargă la poliţie şi să le reclame pe vrăjitoare.

Până să ajungă la poliţie, Oana ar fi cotizat ani de zile la vrăjitoare. Sute de mii de euro! Ar fi speriat-o suficient încât să se teamă de practicantele magiei şi să le facă acte de vânzare-cumpăre pentru două locuinţe. Oana tocmai se despărţise de Pepe.

Îl iubea pe Pepe şi era speriată că mama ei i-ar fi făcut vrăji. Procurorii spun că Melissa şi Vanesa îşi alegeau singure clienţii. Abordau vedete şi se ofereau să le facă un "bine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu vrea jumătate de milion de euro de la vrăjitoarele care ar fi păcălit-o