Antena Meniu Search
x

Refuzul unei oferte de angajare a dus la bătaia cruntă a candidatului, la Botoșani

Un tânăr de 27 de ani se află în stare gravă la spitalul din Botoșani, cu traumatism cranian acut deschis, multiple contuzii craniene și toracice, dar și fracturi la mâini, după ce a refuzat o ofertă de muncă a unui angajator.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.03.2019, 12:37

Ofertă de muncă refuzată, candidat bătut și lăsat într-o baltă de sânge - Pixabay.com

Un tânăr de 27 de ani se află în stare gravă la spitalul din Botoșani, cu traumatism cranian acut deschis, multiple contuzii craniene și toracice, dar și fracturi la mâini, după ce a refuzat o ofertă de muncă a unui angajator.

Tânărul a fost chemat la discuții, i s-a pus în vedere oferta, apoi i s-a propus să plece de la actualul loc de muncă, moment în care tânărul a refuzat și s-a ridicat să plece.

Ofertă de muncă refuzată, candidat bătut și lăsat într-o baltă de sânge

Un tânăr de 27 de ani a fost chemat de două persoane din Negrești, frați, proprietarii unei afaceri în domeniul creșterii animalelor. 

La discuții, cei doi i-au propus acestuia să lucreze pentru ei, i-au făcut o ofertă și i-au spus să plece de la locul de muncă pe are îl avea tânărul.

Oferta se pare că nu a fost foarte încântătoare pentru candidat, așa că tânărul de 27 de ani a refuzat și a dat să plece, moment în care cei doi l-au rugat să mai rămână puțin, pentru că doresc să-l convingă.

Au încercat să-l convingă bătându-l până la leșin

Pentru că nu a fost de acord nici cu altă ofertă, insistențele celor doi frați s-au transformat în violențe, încercând să-l convingă cu bătaia pe tânărul candidat ca să lucreze pentru ei.

Candidatul a fost bătut sistematic, până la leșin. Când a scăpat din mâinile celor doi, tânărul a sunat la 112 și a cerut ajutorul. Transportat la Urgențe, starea tânărului era aproape critică. Prezenta un traumatism cranian acut deschis, multiple contuzii toracice, craniene şi ale membrelor superioare, precum şi o fractură de membru superior stâng, informează botosaninews.ro

Poliția a demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Refuzul unei oferte de angajare a dus la bătaia cruntă a candidatului, la Botoșani