Antena Meniu Search
x

Galerie foto Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, inaugurat cu covor roșu, sobor de preoți și pâine cu sare

A fost inaugurare mare la Târgu Mureș, acolo unde s-a redeschis Oficiul Poștal nr. 9, recent modernizat. La eveniment au participat directorul general al Poștei Române, mai mulți preoți precum și localnici.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2021, 21:40

  • A fost pus și un covor roșu în fața oficiului poștal

Situat în cartierul Dâmbu Pietros, Oficiul Poștal nr. a fost modernizat în aproximativ trei luni, informează publicația Mureș.ro. Investiția a fost de 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române.

La eveniment a participat chiar directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA, Horia Grigorescu, pentru care s-a pregătit covorul roșu și pâinea cu sare. Totul, cu binecuvântarea preoților. Șeful poștașilor români a declarat că este un "sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, inaugurat cu covor roșu, sobor de preoți și pâine cu sare