Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie au descins în sediul Secţiei 1 de Poliţie din Timişoara

Cinci agenţi timişoreni au fost luaţi pe sus chiar din birourile lor, din Secţia 1 Poliţie. Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie i-au săltat.

de Redactia Observator

la 19.11.2015 , 13:20

 Cinci agenţi timişoreni au fost luaţi pe sus de dimineaţă chiar din birourile lor, din Secţia 1 Poliţie. Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie i-au săltat. Anchetatorii aveau misiunea să ducă la audieri, în faţa procurorilor, şase poliţişti, dar unul n-a fost de găsit. Cu toţii sunt suspecţi de fapte de corupţie.

Cei șașe, toti agenţi, sunt acuzaţi că ar fi luat şpagă în mai multe rânduri de la şoferi timişoreni pe care i-au prins pe picior greşit în timpul patrulărilor sau în trafic. Ca să închidă ochii, aceştia ar fi încasat diverse sume de bani, de la câteva zeci de lei până la câteva sute. Despre asta au aflat şi ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie Timişoara, care i-au urmărit pe poliţişti mai multă vreme. Acum suspecţii vor da socoteală în faţa procurorilor de la Parchetul Tribunalului Timiş. Descinderile s-au făcut la primele ore ale dimineţii, înainte ca agenţii să facă schimbul de tură. Cinci dintre ei au fost ridicaţi direct din secţie şi duşi la audieri la Parchet, cel de-al şaselea este căutat încă de anchetatori. Unii dintre agenţi lucrează în poliţie de 20 de ani.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie au descins în sediul Secţiei 1 de Poliţie din Timişoara