Antena Meniu Search
x

Olimpic din Iași, student la Universitatea Cambridge din Anglia, a murit la doar 21 de ani

Unul dintre cei mai străluciţi olimpici din Iaşi, student la Universitatea Cambridge din Anglia, a murit la doar 21 de ani. Momentan, nu se ştie exact cauza. David venise în ţară de puţină vreme, de sărbători, în timp ce fratele lui plecase şi el pentru un interviu la Cambridge

Vezi și

 Unul dintre cei mai străluciţi olimpici din Iaşi, student la Universitatea Cambridge din Anglia, a murit la doar 21 de ani. Momentan, nu se ştie exact cauza. David venise în ţară de puţină vreme, de sărbători, în timp ce fratele lui plecase şi el pentru un interviu la Cambridge. Cei doi nu au apucat să se mai vadă. Apropiaţii sunt şocaţi de moartea fulgerătoare.

Ar fi vorba fie de un anevrism, fie tânărul ar fi avut o afecţiune la inimă de care nu se ştia. Cert este că nimeni nu s-a gândit vreo clipă că s-ar putea întâmpla asta. David era foarte apreciat de colegi, profesori şi prieteni pentru că tânărul avea o minte sclipitoare. A fost unul dintre cei mai buni absolvenţi ai colegiului din Iaşi, cu premii şi medalii de aur şi argint la tot felul de concursuri naţionale şi internaţionale.

Acum trei ani, David fusese desemnat elevul anului 2012 datorită rezultatelor excepţionale obţinute la olimpiade. După liceu, a devenit student la prestigioasa Universitate Cambridge. Se întorsese recent în România, iar fratele lui plecase pentru un interviu tot la Cambridge, aşa că nu au mai apucat să se vadă. Necropsia o să arate ce anume i-a adus sfârşitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Olimpic din Iași, student la Universitatea Cambridge din Anglia, a murit la doar 21 de ani