Antena Meniu Search
x

Olivia Sorina a dispărut de două săptămâni, de la Cluj, familia înfricoșată o caută pe tânăra de 34 de ani

Olivia Sorina Ladăr a dispărut de două săptămâni, de la Cluj, iar familia înfricoșată o caută pe tânăra de 34 de ani și a cerut ajutorul Poliției.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2020, 09:29

Dispărută Cluj
Olivia Sorina Ladăr - Poliţia Română
  • Tânăra a dispărut pe 15 iunie.
  • Familia face apel la oricine știe ceva de Sorina.

O tânără de 34 de ani din Cluj a plecat de acasă pe 15 iunie și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Familia a anu nțat dispariția și o caută, temându-se de ce e mai rău.

"In data de 15.06.2020, numita Ladar Olivia-Sorina, a plecat de la domiciliul sau din Cluj-Napoca, fara a se mai intoarce pana in prezent. Nu se cunoaste vestimentatia purtata la data plecarii. Semnalmente : 1,68 m, 66 kg, par vopsit blond, ochi caprui, ten deschis, fara semne particulare.", e anunțul de pe site-ul Poliției Române, la persoane dispărute.

In data de 15.06.2020, numita Ladar Olivia-Sorina, a plecat de la domiciliul sau din Cluj-Napoca, fara a se mai intoarce pana in prezent. Nu se cunoaste vestimentatia purtata la data plecarii. Semnalmente : 1,68 m, 66 kg, par vopsit blond, ochi caprui, ten deschis, fara semne particulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Olivia Sorina a dispărut de două săptămâni, de la Cluj, familia înfricoșată o caută pe tânăra de 34 de ani