Antena Meniu Search
x

Omizile din Bucureşti sunt greu de ucis

Omizile sunt protejate de birocraţie. Sau, mai bine zis, sunt greu de ucis. Nu pentru că se mişcă repede, ci pentru că nu există în Capitală niciun departament de vânători de omizi. În sectorul 5, o familie a încercat să facă o sesizare la primărie. A fost trimisă din departament în departament până la Primăria Generală şi Ministerul Agriculturii. În afara unor sfaturi şi a unor nesfârşite numere de telefon, discuţiile au fost în zadar.

Vezi și

Omizile sunt protejate de.birocraţie. Sau, mai bine zis, sunt greu de ucis. Nu pentru că se mişcă repede, ci pentru că nu există în Capitală niciun departament de vânători de omizi. În sectorul 5, o familie a încercat să facă o sesizare la primărie. A fost trimisă din departament în departament până la Primăria Generală şi Ministerul Agriculturii. În afara unor sfaturi şi a unor nesfârşite numere de telefon, discuţiile au fost în zadar.

Pe un dud din Capitală, chiar lângă Palatul Parlamentului, omizile se plimbă sătule. Au ros fiecare frunză care le-a stat în cale. Au devorat chiar şi viţa de vie şi pomii vecinilor.

Şi au început problemele. Copacii s-au uscat, iar Florin s-a trezit cu omizi chiar şi în casă. Maşinile vecinilor au ajuns şi ele loc de plimbare pentru insecte. Exasperaţi, oamenii au cerut ajutorul autorităţilor.

Puţini au răbdare să treacă de birocraţie pentru un număr de telefon cu adevărat util. Primăria Capitalei a făcut mai multe acţiuni pentru combaterea omizilor în spaţiile verzi care aparţin de administraţia locală. Pentru restul - fiecare primărie de sector trebuie să rezolve problema prin direcţiile de administrare a domeniului public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Omizile din Bucureşti sunt greu de ucis