Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri care s-a împuşcat în cap în Bucureşti ar fi suferit de o depresie

Avea totul, dar a ales moartea. Gândurile sfârşitului au început să-i dea târcoale când a aflat de starea gravă de sănătate a tatălui. Fostul tenismen Florin Segărceanu, cel mai bun prieten al afaceristului, a fost astăzi alături de familia celui care a ales să moară.

Vezi și

 Un Florin Segărceanu cu ochelari şi şapcă, tăcut şi afectat. Unul din prietenii lui cei mai buni a ales moartea. Soţia omului de afaceri a venit să îi ridice trupul. Şi să-l pregătească pentru ultimul drum. În faţa blocului în care şi-a încărcat arma de vânătoare pentru ultima oară, socrii încearcă să dea un răspuns la cea mai grea întrebare.

Avea case în Germania, apartamente în Bucureşti şi o vilă la Izvorani. A clădit un imperiu imobiliar. Apoi a devenit arhitectul propriului sfârşit. Din cauza unei veşti grele despre sănătatea tatălui său.

O depresie ascunsă. Urmată de o sinucidere meticulos planificată. Şi-a văzut fiica de 10 ani şi soţia pentru ultima oară. A aşteptat să rămână singur în casă cu menajeră. Şi a apăsat trăgaciul. A lăsat în urmă o avere de zeci de milioane de euro. Şi o familie distrusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Omul de afaceri care s-a împuşcat în cap în Bucureşti ar fi suferit de o depresie