Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Opel făcut bucăţi de tren, la Beiuş, şoferul a murit pe loc, după de ar fi forţat trecerea la calea ferată (Video)

Un accident mortal a avut loc în judeţul Bihor, lângă Beiuş, după ce şoferul unui Opel ar fi depăşit două maşini care stătea în coloană la o trecere de cale ferată fără baiere, ca să treacă mai repede.

de Cristian Ionescu

la 15.06.2019 , 11:00

Opel făcut bucăţi de tren, la Beiuş, şoferul a murit pe loc, după de ar fi forţat trecerea la calea ferată (Video) - infooradea.ro

Un accident mortal a avut loc în judeţul Bihor, lângă Beiuş, după ce şoferul unui Opel ar fi depăşit două maşini care stătea în coloană la o trecere de cale ferată fără baiere, ca să treacă mai repede.

Trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş l-a lovit în plin, târând maşina pe şine peste 100 de metri şi distrugând complet autoturismul. Şoferul a murit pe loc.

Opel făcut bucăţi de tren, la Beiuş, şoferul a murit pe loc, după de ar fi forţat trecerea la calea ferată

Articolul continuă după reclamă

Un autoturism Opel a fost spulberat de tren la Beiuş, după ce ar fi forţat trecerea de cale ferată. Trenul l-a lovit în plin pe bărbat, care a decedat pe loc. Maşina a fost complet distrusă şi târâtă peste 100 de metri, pe şine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Apelul a fost dat la ora 15.57. Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 764 F, în afara localităţii Finiş unde un autoturism a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Ciumeghiu – Beiuş, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere”, informează autorităţile.

In autoturism se mai afla o femeie de 59 de ani din Petrosani, care a suferit leziuni pentru ingrijirea carora a fost transportata la Spitalul Judetean Oradea, de catre echipajul SMURD prezent la locul accidentului.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Opel făcut bucăţi de tren, la Beiuş, şoferul a murit pe loc, după de ar fi forţat trecerea la calea ferată (Video)