Antena Meniu Search
x

Opera Națională București își suspendă reprezentațiile, ca semn de respect față de victimele incendiului. Cum îți poți recupera banii dați pe bilete

Opera Națională București își suspendă toate reprezentațiile de la sfârșitul săptămânii, ca semn de respect pentru victimele incendiului ce a avut loc în Club Colectiv din Capitală

Opera Națională București își suspendă toate reprezentațiile de la sfârșitul săptămânii, ca semn de respect pentru victimele incendiului ce a avut loc în Club Colectiv din Capitală vineri noaptea, se arată într-un comunicat al instituției de spectacole

"Opera Națională București își exprimă profundul regret față de tragicul accident petrecut vineri la București și transmite sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în acest cumplit eveniment. Îndreptăm, de asemenea, toate gândurile noastre bune către cei aflați în aceste momente cumplite în spitale și le dorim să treacă cu bine peste această groaznică încercare a vieții", se arată în documentul citat.

Astfel, în semn de compasiune și respect față de victimele acestui accident, Opera Națională București a suspendat toate reprezentațiile programate să aibă loc în acest weekend la Opera Națională București și la Teatrul de Operetă și Musical "Ion Dacian".

În consecință, spectacolele "La Boheme" de G. Puccini, "Don Quijote" de Ludwik Minkus și 'Paris, mon amour' — regia Răzvan Ioan Dincă vor fi reprogramate în cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentațiile urmând a fi anunțate în curând.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau de la Casa de bilete a Teatrului de Operetă și Musical 'Ion Dacian' și doresc să își recupereze contravaloarea biletelor sunt rugați să se prezinte la Casele de bilete începând de marți.

Spectatorii care au achiziționat biletele online și doresc să-și recupereze contravaloarea acestora sunt rugați să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa [email protected]. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.

Până în prezent, autoritățile au anunțat că, în urma incendiului de la club Colectiv au murit 29 de persoane. Zeci de tineri care au participat la concertul de vineri, la care a avut loc incendiul, sunt internați în spitale bucureștene, mulți fiind în stare gravă sau foarte gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Opera Națională București își suspendă reprezentațiile, ca semn de respect față de victimele incendiului. Cum îți poți recupera banii dați pe bilete