Antena Meniu Search
x

Operațiunea "Aruncă bradul în stradă"

A început operaţiunea să scăpăm de brazii de Crăciun. La ghenă sau pur şi simplu pe marginea străzii, în faţa blocurilor, pomii au început să se adune mormane

Vezi și

A început operaţiunea să scăpăm de brazii de Crăciun. La ghenă sau pur şi simplu pe marginea străzii, în faţa blocurilor, pomii au început să se adune mormane

Ce-i drept, mai puţini, spun autorităţile, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. O explicaţie ar fi că brazii în ghiveci au început să fie tot mai căutaţi. Sunt o investiţie în timp, spun cei care s-au bucurat, deja, de un astfel de brad.

Angajaţii de la salubrizare au deja ceva mai mult de lucru. În mai toate cartierele mari pubelele s-au umplut de brazi. Şi unde n-a ieşit coşul de gunoi în drum, cel mai simplu a fost pentru oameni să-şi lase pomul de Crăciun chiar în stradă.

Povestea brazilor de Crăciun nu se încheie la groapa de gunoi.

Reprezentanţii firmelor de salubrizare spun că anul acesta au strâns mai puţini brazi de pe străzile capitalei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. O diferenţă, deocamdată, de ceva mai mult de 10%. Bucureştenii încep să prefere brazii în ghiveci.

În felul acesta, autorităţile speră să educe tânăra generaţie în a proteja brazii. Care, şi anul acesta, au fost ţinta defişărilor ilegale. Aproape 10 mii de pomi de Crăciun au fost confiscaţi de autorităţi. O captură de 240 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Operațiunea "Aruncă bradul în stradă"