Antena Meniu Search
x

Opt km de pe un drum judeţean făcut praf au fost marcaţi proaspăt. Linia întreruptă ocoleşte gropile

Opt kilometri de drum judeţen din Bistriţa au fost marcaţi din greşeală, şoseaua fiind făcută praf. Linia întreruptă ocoleşte gropile, sau trece direct peste iarba crescută pe şosea.

Opt kilometri de drum judeţen din Bistriţa au fost marcaţi din greşeală, şoseaua fiind făcută praf. Linia întreruptă ocoleşte gropile, sau trece direct peste iarba crescută pe şosea.

Este vorba despre DJ162, un drum de 45 de kilometri, care pe unele porțiuni a fost modernizat deja. 8 kilometri, între Sânmihaiu de Câmpie și Miceștii de Câmpie, n-au văzut asfalt însă de 30 de ani. Dar de curând a porţiunea aceasta a primit marcaje proaspete. 

Un muncitor al firmei care este responsabilă de trasările drumurilor județene din județ a încurcat drumurile și l-a marcat pe acesta, plin de gropi, și nu unul proaspăt reabilitat.

"A fost o surprindere și din partea mea, până când am sunat la administratorul din Consiliul Județean care se ocupă de drumuri. Dânsul mi-a spus că s-a făcut o greșeală, din cauza constructorului, un muncitor a făcut o greșeală. Au fost inițial trimiși să marcheze drumul de la Visuia la Silivașu de Câmpie, care e reabilitat și s-a încheiat anul acesta. Dânșii au venit până la Sânmihaiu de Câmpie, până la intersecția cu celălalt drum județean. Acesta a fost răspunsul, atâta știu. Eu am rămas surprins, cum s-o făcut marcajele, dacă nu e reabilitat.", a explicat primarul comunei Miceștii de Câmpie, Ioan Becan.

Astfel, drumul a fost marcat înainte de a fi reabilitat sau măcar peticit. Potrivit primarului, în toamna acestui an, drumul urmează a fi reparat, iar anul viitor va fi reabilitat total.

Greșeala făcută de muncitori este recunoscută și de reprezentanții Consiliului Județean, cei în administrarea cărora se află acest drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Opt km de pe un drum judeţean făcut praf au fost marcaţi proaspăt. Linia întreruptă ocoleşte gropile