Antena Meniu Search
x

O căţeluşă şi-a aşteptat OPT ORE stăpânul la uşile unui spital din Iaşi, impresionându-i chiar şi pe medici

Opt ore şi-a aşteptat stăpânul la uşa urgenţelor. Pappy a lătrat, a plâns şi l-a căutat cu privirea până i-a sărit în braţe, pe targă.

Vezi și

Opt ore şi-a aşteptat stăpânul la uşa urgenţelor. Pappy a lătrat, a plâns şi l-a căutat cu privirea până i-a sărit în braţe, pe targă.

Bărbatul a ajuns la urgenţe şi a avut nevoie de tratament. Pe ea, a lăsat-o la poartă şi i-a agăţat la gât ceasul lui, cu brăţară metalică. Să nu se piardă. 

Au grijă unul de altul de 15 ani. 

- Aşa dragoste...

Pe acelaşi subiect

- E ceva, enorm... De dimineaţă stă aici. A intrat domnul înăuntru şi i-a spus să aştepte. Şi îl aşteaptă acum.

- Parcă e rupt din film. 

- E mai deştept ca omul, are suflet. 

Căţeluşa Pappy a alergat într-una spre fiecare ambulanţă care oprea la urgenţe. Şi-a căutat cu privirea stăpânul pe holul spitalului, de fiecare dată când uşile glisante de la urgenţe s-au deschis. 

"Ai răbdare, vine acum! Vine acuş, da? Hai!" Pappy a primit câte o mângâiere de la asistentele care au ieşit din spital, impresionate de "plânsul" ei.

-Noi l-am dus la consult pe domnul, ea ne-a mirosit, a vrut să se ţină după noi, dar nu l-am lăsat. E un câine, totuşi!

-Nu a vrut să-şi părăsească stăpânul, a fugit de langa mine, cu toate ca ma cunoaste foarte bine.  <o pupa>

Din păcate, a fost nevoie ca stăpânul căţeluşei să fie transferat la un alt spital pentru investigaţii. Pappy a plecat acasă doar după ce l-a văzut şi i-a sărit în braţe. E îngrijită acum de un vecin, până când stăpânul ei se va însănătoşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » O căţeluşă şi-a aşteptat OPT ORE stăpânul la uşile unui spital din Iaşi, impresionându-i chiar şi pe medici