Antena Meniu Search
x

Studentul ucis în furtuna de la Timişoara a oprit maşina chiar sub structura de metal care l-a ZDROBIT şi filma dezlănţuirea naturii

A oprit maşina să filmeze furtuna, dar a murit strivit sub poarta de intrare în oraş, doborâtă la prima şi cea mai slabă rafală de vânt.

Vezi și

A oprit maşina să filmeze furtuna, dar a murit strivit sub poarta de intrare în oraş, doborâtă la prima şi cea mai slabă rafală de vânt. Momentul şocant, surprins în imagini de un puternic impact emoţional, a fost filmat de unul dintre şoferii martori ai tragediei. Poarta metalică s-a desprins înainte ca furtuna să lovească cu toată forţa. Iar Vlad, studentul la medicină, nu a avut nicio şansă. La cinci zile de la tragedie, anchetatorii nu au ajuns încă la nicio concluzie.

Ora 15 şi 33 de minute. La intrare în Timişoara, o cameră montată pe bordul unei maşini surprinde momentul în care poarta metalică se prăbușeşte. Trecuseră doar 20 de minute de când meteorologii au emis prima avertizare de vremea rea. 

Cu zece secunde înainte, la distanţă de câteva sute de metri păreau două anotimpuri. Deşi în faţă se văd norii negri uriaşi, crengile copacilor de pe marginea şoselei par să nu se clintească.

Studentul la medicină frânează în momentul în care cablurile electrice se rup în faţa lui. Maşina se opreşte exact sub poarta de intrare în oraş. Urmează momentul care ar putea răsturna cu totul ancheta penală. Studentul se oprise chiar în locul acesta când a văzut că, din faţă, vine furtuna şi a scos telefonul ca sa filmeze. Dar, după cum reiese din imagini, poarta s-a prăbuşit chiar înainte ca rafalele de vânt să atingă cea mai mare intensitate. 

Pe acelaşi subiect

Abia după, urgia mătură obiectele din jur şi crengile pomilor. Chiar şi panourile publicitare din zonă, aparent mult mai şubrede decât poarta de intrare în oraş, cad după câteva minute.

Vlad a murit pe loc, ucis de o poartă reabilitată cu doar doi ani înainte, cu peste 50.000 de euro. Reprezentanţii firmei de construcţii au considerat la vremea aceea că structura, deşi veche de mai bine de 30 de ani, este suficient de rezistentă. Apoi, nimeni nu a mai verificat-o.

Reprezentanţii firmei constructoare nu au avut nicio reacţie publică până acum. Dar au dat explicaţii în faţa anchetatorilor în dosarul deschis in rem pentru ucidere din culpă. Vlad a fost înmormântat la 24 de ani, când colegii lui începeau ultimul an de facultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Studentul ucis în furtuna de la Timişoara a oprit maşina chiar sub structura de metal care l-a ZDROBIT şi filma dezlănţuirea naturii