Ospăț de CHEF pentru Revelion
Masa de Revelion poate fi un adevărat spectacol. Iar cei care sunt dispuşi să renunţe la produsele tradiţionale, pot găti mâncăruri uşoare, dar de efect, pe bază de peşte şi salate
Masa de Revelion poate fi un adevărat spectacol. Iar cei care sunt dispuşi să renunţe la produsele tradiţionale, pot găti mâncăruri uşoare, dar de efect, pe bază de peşte şi salate
Cine mănâncă peşte în noaptea dintre ani se va strecura prin viaţă ca peştele în apă, spune o vorbă din bătrâni. Iar Joseph Hadad are şi o reţetă la îndemâna oricui. Apă în care au fost fierte câteva rădăcinoase e baza în care se va găti peştele.
Dar mai bine să privim clipul de mai sus!
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰