Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) Care este viitorul entertainment-ului în 2021? Importanţa internetului în divertismentul cotidian

Internetul este o componentă vitală din viață de zi cu zi, însă cel mai bine a fost înțeles acest lucru odată cu instalarea stărilor de urgență apărute din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar dacă 2020 a fost un an greu, din foarte multe puncte de vedere, el a fost totuși un prilej prin care în majoritatea industriilor a fost nevoie de improvizarea unor noi metode de lucru.

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 14:53

  • Nişele de divertisment au fost nevoite să se dezvolte în online, din cauza pandemiei

De asemenea, anul trecut reprezintă o perioadă în care stresul și știrile false au atins cote impresionante, motiv pentru care sursele de divertisment au trebuit să se reînventeze. Majoritatea măsurilor luate de stat au fost direct legate de statul în casă, așadar a fost înregistrată o creștere considerabilă în mediul virtual, a persoanelor din mai multe categorii de vârstă. 

Iată câteva adaptări ale nișelor de entertainment și cum s-au dezvoltat în online

Show-urile online / Podcast-urile

Odată cu prelungirea statului acasă și cu restricționarea considerabilă a relațiilor interumane directe, pe o perioadă nedeterminată, au apărut foarte multe persoane și grupuri care s-au reinventat virtual, pe diverse platforme. Astfel, chiar dacă la noi în țară existau puține podcast-uri și era o pasiune mai mult a noilor generații, astăzi, ele au depășit granițele unei limitări de vârstă. Astfel, a crescut și numărul de podcast-uri, dar și al ascultătorilor.

De asemenea, mai multe grupuri de artiști, fie din muzică, fie din comedie, fie din sfera artei culinare, și nu numai, au început să investească tot mai mult timp în proiecte online - emisiuni, canale de YouTube, producții video home-made, cu alte cuvinte, afaceri la început de drum.

Gambling-ul online

În zona jocurilor de noroc a început de câțiva ani trecerea în mediul virtual, însă acest lucru a fost un pas natural al industriei. În urmă evenimentelor și a schimbărilor sociale de anul trecut și de anul asta, operatorii online au început să regândească serviciile oferite și să se axeze pe îmbunătățirea ofertelor de pe internet. 

Astfel, a fost înregistrată o creștere considerabilă a portofoliilor agențiilor, dar și a promoțiilor oferite, pe lângă creșterea atenției ofertite utilizatorilor. Pentru că există mai multe cazinouri licențiate și jucătorii au o diversitate destul de mare, concurența a dus la dezvoltarea mai multor beneficii pentru membrii, în scopul creșterii numărului lor, dar și în scopul fidelizării celor existenți.

Dacă vrei să te convingi, încearcă atunci când ai o pauză, câteva păcănele online la Sportingbet și vei vedea diferența dintre online și offline. Pe lângă faptul că păstrezi distanțarea socială impusă de restricțiile COVID-19, vei putea să te joci oricând, oricât, de oriunde dorești.

Stand-up şi teatru online

Pentru că schimbările necesită o capacitate mare de adaptabilitate, în sfera stand-up-ului și a teatrului au apărut noi modalități prin care să se țină spectacolele. Mulți au apelat la mediul online pentru a-și desfășura activitate. Aici, nu mai ești limitat de numărul de scaune dintr-o sala fizică și fiecare, atât reprezentanții, cât și publicul, pot să își creeze mediul din jur cât mai confortabil posibil. Deși atmosfera nu mai este la fel de intensă și nu se mai resimte vibe-ul spectatorilor, cel puțin temporar, show-urile virtuale sunt o alternativă.

Anul 2020 a fost greu, plin de nervi și stres, pe lângă dezastrele pe care le-a produs în numeroase familii și domenii, precum cel de HoReCa. Cu toate acestea, el a fost cauza pentru care unele industrii au început să se reinventeze și să caute soluții care să fie valabile în aproape orice situație critică. Deși pare greu, încearcă să găsești câteva modalități prin care să te detașezi de problemele de zi cu zi, astfel încât să te refaci fizic, psihic și emoțional, pentru a face față provocărilor de mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » (P) Care este viitorul entertainment-ului în 2021? Importanţa internetului în divertismentul cotidian