Antena Meniu Search
x

(P) Cele mai bune hoteluri cu tarife ieftine de pe litoralul românesc

Vrei să mergi anul acesta la mare, dar să nu cheltuiești o avere pe cazare?

de Redactia Observator

la 07.04.2021, 14:02

Cele mai bune hoteluri cu tarife ieftine de pe litoralul românesc

În acest articol ți-am pregătit o listă cu cele mai convenabile hoteluri de pe litoralul românesc pe care poți să le rezervi chiar acum accesând portalul CazarePeLitoral.ro! Pentru a întocmi această listă, ne-am gândit la un buget de aproximativ 500 euro / per familie pentru o vacanță de 5 zile și am selectat exclusiv hotelurile cu recenzii foarte bune pe site-urile de specialitate. Iată ce hoteluri îți recomandăm:

Hotel Delta 3 stele

Hotelul Delta situat în stațiunea Mamaia este o alegere excelentă pentru familiile care vor să se distreze anul acesta pe litoralul românesc, dar dispun de un buget foarte redus. El este situat la 50 de metri față de plaja din Mamaia și pune la dispoziția turiștilor săi camere armonios amenajate, cu vedere excepțională către Marea Neagră.

Hotel Lido 3 stele

Chiar și în perioada de vârf a sezonului estival, hotelul Lido își păstrează tarifele sub un prag decent, motiv pentru care se bucură de multă popularitate în rândul turiștilor de la Marea Neagră. Cu toate că este vorba de un hotel modern și confortabil, la Lido te poți bucura de din plin de mare și de plajă fără să cheltuiești mai mult de 2000 de lei pentru cinci zile de cazare într-o cameră dublă, cazat alături de partener.

Hotel Corina 3 stele

Hotelul Corina se află la doar 400 de metri de plaja din Venus și este un hotel foarte apreciat de turiștii cu un buget de vacanță redus, care vânează în mod special această stațiune. Camerele hotelului Corina sunt spațioase și plăcut amenajate, în culori calde și primitoare, care amplifică starea de bunăvoie și voioșie pe care oricine și-o dorește în vacanță.

Hotel Cometa 2 stele

Dacă pentru tine numărul de stele nu este un criteriu important de decizie când vine vorba de alegerea unui hotel pe litoral, atunci cu siguranță te-ai putea bucura de o experiență plăcută rezervând o cameră la Hotel Cometa situat în stațiunea Jupiter. Pentru tarifele practicate, Hotel Cometa este fără îndoială unul din cele mai bune hoteluri convenabile de la Marea Neagră oferind turiștilor săi o vacanță așa cum merită după un an de muncă foarte solicitant.

Hotel Palm Beach 3 stele

Dacă vrei să te cazezi pe plaja din Olimp, Hotel Palm Beach este o alegere foarte bună deoarece la doar 100 de metri de plaja de nisip ai toate beneficiile unei locații liniștite, curate și civilizate. În plus, pe toată perioada vacanței poți să uiți complet mașină sau alte mijloace de transport pentru că Hotel Palm Beach se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Olimp.

Hotel Narcis 3 stele

Poate că nu este cel mai modern hotel în care te-ai cazat vreodată, dar cu siguranță vei aprecia din plin prețul foarte mic pe care va trebui să-l plătești pentru vacanța ta dacă alegi să te cazezi la Hotel Narcis. Hotelul Narcis este construit la doar câțiva pași de plaja de nisip a stațiunii Saturn și oferă multiple facilități precum WiFi gratuit.

Hotel Hora 3 stele

Tot în stațiunea Saturn, mai ai ca alternativă și hotelul Hora, un hotel pe care e imposibil să nu-l recunoști de la distanță datorită fațadei sale armonios colorată în alb roșu și verde. La fel ca și în cazul hotelului Narci, cazarea la Hotel Hora este foarte ieftină, iar dacă ne luăm după recomandările turiștilor care au mai stat aici, condițiile sunt foarte bune.

Hotel Marie 3 stele

Revenind la Mamaia, dacă vrei un hotel cu recenzii de la excelent în sus și foarte aproape de mare, Hotel Marie este o opțiune viabilă. Modest ca dimensiuni, dar amplasat convenabil la doar 150 de metri de apa mării, Hotel Marie pune la dispoziția clienților săi camere cu acces gratuit la internet, dotate și cu aparate de aer condiționat.

Hotel Orfeu 3 stele

cauți un hotel cu piscină, dar cu tarife de cazare mici? Hotel Orfeu îți îndeplinește ambele dorințe! Cazează-te aici pentru o experiență superioară pe malul Mării Negre, atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » (P) Cele mai bune hoteluri cu tarife ieftine de pe litoralul românesc