Antena Meniu Search
x

(P) Combinaţii cool de vară cu pantaloni scurți bărbătești    

A venit vara, temperaturile au crescut, iar tu te întrebi cum să te îmbraci în acest sezon. În restul anotimpurilor ai la dispoziție atâtea opțiuni, încât nu îți faci probleme. Însă, vara, lucrurile sunt mai complicate, deoarece nu vrei să transpiri dar în același timp ți-ar plăcea să ai un aspect elegant. Practic, vrei să te îmbraci bine și să te simți confortabil, fără să renunți la stil.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 17:29

Combinaţii cool de vară cu pantaloni scurți bărbătești
Combinaţii cool de vară cu pantaloni scurți bărbătești - Piqsels

Pantalonii scurți sunt o opțiune excelentă, dar majoritatea bărbaților îi evită, deoarece nu știu cum să-i combine. Este adevărat că, prin definiție, pantalonii scurți nu sunt o variantă elegantă, dar pot fi purtați cu încredere atunci când este nevoie de o ținută smart casual. Atâta timp cât nu vorbim despre un eveniment formal, te poți baza pe o pereche de pantaloni scurti pentru baieti. Aceștia sunt perfect acceptabili, cu o singură condiție: să nu aibă buzunare bufante, în stilul pantalonilor pescărești. 

Lungimea ideală pentru pantalonii scurți este fix la marginea de sus a genunchiului, iar referitor la culoare, cel mai bine este să te axezi pe nuanțe simple, clasice. Află în continuare care sunt cele mai potrivite piese vestimentare cu care poți combina pantalonii scurți, astfel încât să obții un look de revistă. 

1. Cămăși de vară lejere

Cămășile clasice de vară, în culori aprinse și imprimeuri vesele, sunt ideale pentru a fi purtate cu pantalonii scurți, în special dacă sunt realizate din materiale naturale. Fibrele sintetice nu vor lăsa pielea să respire, vor reține transpirația, iar sentimentul general va fi de căldură extremă. Din acest motiv sunt recomandate fibrele naturale, cum ar fi bumbacul, inul sau mătasea. 

2. Cămașă cambrată

Este o variată de ținută mai specială, structurată și construită cu atenție. Chiar dacă nu vorbim despre o ținută care poate fi considerată elegantă, combinația dintre o pereche de pantaloni scurți și o cămașă cambrată, ambele în culori neutre, împreună cu o pereche de pantofi din piele întoarsă, reprezintă o ținută acceptabilă pentru evenimentele din timpul zilei. 

3. Tricou 

Nimic nu este mai versatil vara decât un tricou ușor și confortabil. Optează pentru modele clasice, din materiale cu ținută și cu o grosime potrivită. Nu sunt recomandate tricourile transparente, deoarece se lipesc foarte rău de corp și expun zone care se poate să nu te pună în valoare. Dungile pot fi distractive, dacă nu sunt prea puternice, iar culorile aprinse vor adăuga caracter ținutei. 

4. Tricou polo

Este varianta puțin mai stilată a tricourilor simple. Un tricou polo are un guler destul de rigid, care oferă tricoului un aspect foarte apropiat de cămașă. Din acest motiv tricourile polo sunt preferate de multe ori atunci când se dorește o ținută confortabilă dar cu personalitate. Tricourile polo sunt foarte bune pentru a fi combinate cu pantalonii scurți, mai ales dacă alegi un set de culori marine, cum ar fi alb, roșu și albastru. 

5. Sacou

Poți adăuga un sacou ținutei tale, cu condiția să fie un model relaxat, din materiale adecvate ținutelor de vară. Evită sacourile de costum, pe care le porți de obicei la muncă, ori cele din materiale groase și grele, cum ar fi lâna. Alege în schimb, sacourile de in sau denim, fără căptușeală, dar cu ținută. 

6. Geaca de blugi

Este varianta casual a sacoului, pentru atunci când îți dorești un look tineresc, care să inspire o viață fără griji. Poți purta mânecile suflecate până la cot și gulerul ridicat. În picioare poartă o pereche de sneakersi sau alți pantofi sport care te inspiră, dar fără șosete. Renunță la pantofii de vară pentru această combinație, mai bine îi păstrezi pentru varianta cu sacou. Pentru un detaliu final care te va ajuta să atragi toate privirile, asortează o pălărie de vară sau o șapcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » (P) Combinaţii cool de vară cu pantaloni scurți bărbătești