Antena Meniu Search
x

(P) În luna florilor dăruiește coșuri cu flori de la Maison d`Or. Iată care sunt cele mai potrivite dintre ele

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 17:52

În luna florilor dăruiește coșuri cu flori de la Maison d`Or. Iată care sunt cele mai potrivite dintre ele
În luna florilor dăruiește coșuri cu flori de la Maison d`Or. Iată care sunt cele mai potrivite dintre ele - pixabay.com

Știm toți că un cadou ideal au fost și vor rămâne mereu florile, pentru că sunt frumoase, transmit sentimente și aduc fericire persoanei care le primește în dar. Este confirmat faptul că florile au același dar ca și animalele de companie și anume, ajută la reducerea stresului. De asemenea, nivelul de fericire al unei persoane care primește flori se menține ridicat și 2, 3 zile după ce le-a primit, deci florile declanșează întotdeauna sentimente pozitive și puternice.

Dacă vrei să faci și tu o astfel de surpriză, acum este momentul ideal! Iată ce flori poți alege:

Lalelele

Cele mai raspandite flori din luna Mai sunt frumoasele lalele. Acestea au apărut pentru prima dată în Asia și sunt cunoscute drept un simbol al iubirii. Denumirea științifică a lalelelor este tulipa și provine din persană, însemnând turban, care se referă la forma lalelei.

Lalelele sunt atât de încântătoare și pentru faptul că au o sumedenie de culori alb, roz, mov, rosu, galben, cu care ne încântă privirile.

Dacă trebuie să faci un cadou în luna Mai, dăruiește cu încredere un coș de lalele încântător.

Narcisele

Frumoasele narcise provin din nordul Africii, iar denumirea de narcisă, vine de la legenda lui Narcis, tânărul care s-a îndrăgostit de propriul său chip. Narcisa este o floare modestă, dar frumoasă, cu o tulpină lungă care nu are frunze, iar floarea poate fi albă, galbenă sau portocalie, având un parfum proaspăt și plăcut, care va încânta persoana ce le va primi în dar.

Margaretele

Încântătoarele margarete au florile albe și minunate, având forma unei stele. Se pare că margaretele sunt flori de câmp și le întâlnim pe pășuni. Margareta simbolizează inocența, viața și supraviețuirea.

Se spune că margareta poate ajuta la durerile de dinți, iar cel care mănâncă trei flori de margaretă după o extracție a unui dinte sau măsea, nu va suferi niciodată de dureri la nivelul danturii. O altă utilizare a margaretei se pare că ar fi fost în farmecele de dragoste, deoarece reprezenta fidelitatea. Așadar un coș cu margarete ar fi un cadou ideal pentru iubită.

Crinii

Mândrii crini sunt cunoscuți drept flori regale, care au un parfum mai special, fiind cele mai vechi flori plantate de oameni. Aceștia simbolizeaza puritate, inocență și transmit respect, când îi dăruiești. În funcție de culoare, fiecare crin transmite ceva anume, cei albi transmit cu siguranță puritatea, crinul roz simbolizează ambiția și încurajarea, crinul galben reprezintă sănătatea, iar cel roșu este ideal pentru persoana iubită pentru că transmite pasiune.

În orice context sunt puse florile, ele fac viața mai colorată și mai parfumată. Astfel, dacă vrei să dăruiești un cadou în această lună, cosuri cu flori de la Maison d'Or sunt alegerea potrivită. Alege un coș cu lalele de diferite culori, pentru a colora ziua persoanei care le primește sau poți opta pentru un coș alcătuit din crini, pentru a transmite respectul tău. Alege orice floare a lunii Mai și nu ai cum să dai greș, poți opta pentru cosuri doar cu un anumit tip de flori sau le poți combina într-un coș colorat, vesel și minunat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » (P) În luna florilor dăruiește coșuri cu flori de la Maison d`Or. Iată care sunt cele mai potrivite dintre ele