Antena Meniu Search
x

(P) Serviciile unui avocat din Iași sunt necesare în aceste 3 situații!

Viața fiecărei persoane este plină de surprize. Unele pot fi plăcute, în timp ce altele pot fi de-a dreptul năucitoare, însă, indiferent de problemele care pot apărea de-a lungul vieții tale, trebuie să le înfrunți cu mult curaj, iar dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să-l ceri!

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 14:06

De exemplu, în cazul în care te confrunți cu probleme de ordin legal și locuiești în zona Moldovei, poți apela la ajutorul unui avocat din Iași. Consultanța și asistența juridică oferite de acesta te pot ajuta să depășești cu bine dificultățile care au apărut atunci când te așteptai cel mai puțin. 

Descoperă în rândurile următoare câteva situații în care serviciile unui avocat Iasi cu experiență iți pot fi de mare folos!

1. Atunci când ești acuzat de o faptă penală

Chiar dacă ești implicat într-un proces de natură penală, trebuie să știi că ai dreptul la apărare, iar cele mai bune strategii în acest sens ți le poate oferi doar un specialist în domeniu. Un avocat de Drept Penal va studia cu atenție cazul tău și va găsi orice “portiță” care te-ar putea ajuta să obții un verdict favorabil. 

Specialistul va strânge toate probele necesare apărării, va redacta actele necesare și iți va oferi reprezentare juridică în fata instanțelor de judecată. Acesta se va implica 100% în cazul tău și va face tot posibilul pentru ca tu să fii mulțumit de verdict. 

2. Atunci când vrei să divorțezi

În cazul în care căsnicia ta se află într-un impas pe care crezi că nu îl vei putea depăși, contactează un avocat Iași specializat în Dreptul familiei. El te poate ajuta să iei decizii înțelepte în această perioadă încărcată emoțional și să obții în urma partajului toate lucrurile care ți se cuvin. Avocatul se va asigura că toate bunurile vor fi împărțite corect și că toate drepturile tale vor fi respectate!

În plus, chiar dacă partenerul tău nu este de acord cu divorțul, acest specialist va face tot posibilul ca să îți recuperezi libertatea cât mai repede cu putință. Divorțul este un proces dificil pentru persoanele implicate, mai ales atunci când la mijloc se află și copii, dar un avocat cu experiență va facilita acest proces pentru clientul său prin consultanță, asistență și reprezentare juridică.

3. Atunci când ai creanțe de recuperat

Datoriile nerecuperate pot încetini sau chiar pune în pericol activitatea unei firme. De aceea, dacă ești antreprenor, nu trebuie să amâni recuperarea creanțelor, așa cum sunt facturile fiscale neachitate, contractele nerespectate sau împrumuturile nerestituite. Toate aceste datorii pot fi recuperate dacă vei apela la un avocat din Iași specializat în Dreptul Civil. 

El va face toate demersurile necesare pentru ca tu să recuperezi creanțele. Avocatul va încerca să obțină pe cale amiabilă plata datoriilor, dar dacă nu vă reuși, va apela la alte metode, așa cum este acțiunea în justiție și executarea silită. El va găsi cea mai bună soluție pentru ca debitorii să-și plătească datoriile, iar activitatea firmei tale să nu fie pusă în pericol!

Acestea fiind spuse, dacă te confrunți cu una dintre aceste situații, contactează un avocat Iași specializat în domeniul de care ai nevoie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » (P) Serviciile unui avocat din Iași sunt necesare în aceste 3 situații!