Antena Meniu Search
x

Palatul Culturii din Târgu Mureș a prins viață aseară. Participanții au strâns fonduri pentru elevii fără mijloace financiare

Un bal inedit a avut loc, aseară, la Palatul Culturii din Târgu Mureş. A fost un eveniment caritabil, organizat pentru sprijinirea elevilor talentaţi, dar fără mijloace financiare. Invitaţii au avut parte de demonstraţii de dans, dar şi de recitaluri celebre. Din cauza restricţiilor, organizatorii au renunţat la momentele de dans pentru public, dar şi la dineul oferit în pauzele de socializare. Trei viori profesionale au fost donate liceului de artă din oraş.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 08:24

Vezi și

Sub privirile admirative ale spectatorilor, dansatorii profesionişti fac piruete ameţitoare şi rotiri spectaculoase. Sunt demonstraţiile de vals care au deschis seara Balului la Palatul Culturii din Târgu Mureş. 

Participantă: Am participat la toate ediţiile acestui bal, m-am simţit foarte bine. Va fi cu siguranţă o seară minunată pentru că emoţia este la fel.

În sala mare, Filarmonica de Stat Târgu Mureş a pregătit un spectacol inedit. La pupitrul orchestrei filarmonicii s-a aflat dirijorul argentinian Pablo Boggiano. Din cauza restricţiilor sanitare, programul evenimentului din acest an a suferit câteva modificări. 

Cristina Manoilă - organizator: O ediţie care s-a regândit din mers, pentru că am fost nevoiţi să renunţăm la momentele de vals pentru public care erau cele mai aşteptate din bal, dar şi la dineul din pauzele de socializare. 

Pe acelaşi subiect

Participant: Este chiar foarte frumos şi îmi plac toate dansurile. Simt un farmec când vin aici. 

Eveniment caritabil pentru elevii de la Liceul de Arte

Balul Palatului este un eveniment caritabil organizat pentru elevii de la Liceul de Arte din Târgu Mureş. Trei dintre viitorii muzicieni au primit viori profesionale. 

Grozav Diana - directoare liceul vocaţional de artă: Cele trei viori vor fi binevenite pentru elevii violonişti ai liceului vocaţional de artă, sunt instrumente absolut necesare pentru dezvoltarea lor profesională. 

Balul Palatului a ajuns la a patra ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Palatul Culturii din Târgu Mureș a prins viață aseară. Participanții au strâns fonduri pentru elevii fără mijloace financiare