Antena Meniu Search
x

Panou cu mesaje antivaccinare pe DN1, în plină epidemie de gripă în România (Video)

Pe DN1 un nou panou publicitar îi îndeamnă pe oameni să se informeze cu privire la riscurile imunizării, în plină epidemie de gripă în România.

Vezi și

În timp ce valul de gripă face ravagii în întreaga ţară, la Braşov campania împotriva vaccinurilor pare să nu se mai oprească. Pe DN1 un nou panou publicitar îi îndeamnă pe oameni să se informeze cu privire la riscurile imunizării. Asta după ce, luna trecută, un afiş asemănător a fost dat jos.

 Panoul a fost amplasat pe DN1, în zona Timişul de Sus. Şoseaua este destul de circulată, aşa că nu puţini sunt cei care trec pe lângă acest afiş şi ajung să îl citească. Mai ales că, pe panoul gigantic, e scris cu litere mari: "Vaccinurile sunt medicamente! Citeşte prospectele! Cunoaşte riscurile!". Mesaj antivaccin a apărut tocmai în perioada în care, la noi în ţară, s-au înmulţit cazurile de gripă şi rujeolă.

Şi nu e singurul panou de acest gen din judeţul Braşov care a stârnit revolta. În luna decembrie a anului trecut, un alt afiş antivaccinare a apărut ca din senin, tot pe DN1. A fost ulterior dat jos, însă nimeni n-a primit amendă. Potrivit autorităților, campania ar fi fost plătită de o persoană fizică din Cluj, însă nici până la acest moment ancheta nu e finalizată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Panou cu mesaje antivaccinare pe DN1, în plină epidemie de gripă în România (Video)