Antena Meniu Search
x

Părăsit de soție, un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer

Un bărbat înnebunit de gelozie a ţinut sub teroare un sat întreg

Vezi și

Un bărbat înnebunit de gelozie a ţinut sub teroare un sat întreg. A deschis două butelii în casă şi a ameninţat că se aruncă în aer pentru că soţia l-a lăsat pentru altul. 

Nu i-a păsat nici de copilul care era lângă el. Cel mic a fugit afară când a simţit miros de gaze. Au urmat trei ore de coşmar în care zeci de localnici, pompieri, poliţişti şi mascaţi s-au tocmit cu bărbatul hotărât să moară. Şi în cele din urmă l-au convins că nu merită! Sătenii ies, unul după altul, din case. Se tem că vecinul care ameninţă să se sinucidă le-ar putea distruge casele. A dat drumul la butelii şi copilul s-a speriat şi a ieşit afară din casă vomitând. Omul s-a întors acasă de săbători de la muncă din Suedia.

Acolo a reuşit să adune destui bani să ridice o casă nouă în ţară, dar n-a putut să se bucure de ea alături de soţia sa. Ar fi găsit-o pe femeie în braţele altui bărbat. Iar asta l-a scos din minţi. I-a plecat nevasta şi, de dragul ei, să dea foc la casă. Bărbatul a fost plecat în străinătate să-i aducă bani, i-a făcut casă şi ea umblă cu unul şi cu altul.În timp ce poliţiştii se străduiau să-l convingă pe bărbat să renunţe la planul nebunesc, pompierii erau pregătiţi să intervină în cazul în care negocierile ar fi dat greş. Evacuase în interiorul locuinţei proprii o cantitate semnificativă de gaze din interiorul a două butelii. După trei ore toţi au răsuflat liniştiţi. Bărbatul a renunţat la planul său şi mascaţii l-au urcat în dubă. Nu l-au dus după gratii ci la spitalul de psihiatrie.Pentru spectacolul terifiant, soţul gelos a fost amendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Părăsit de soție, un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer