Antena Meniu Search
x

Mama baiatului cazut in fanatana la Navodari a scapat un alt copil intr-un canal

Mama baiatului de doi ani care se lupta sa traiasca dupa ce a cazut intr-o fantana era sa-si omoare un alt copil in urma cu patru ani. L-a scapat cu tot cu carut intr-un canal. Timpul a sters acuzatiile, iar acum un alt baiat era sa moara inecat.

Vezi și

Nu a doborat-o supararea, ci alcoolul. Chemata la poarta de reporteri, sa explice de ce si-a lasat copilul de doi ani nesupravegheat, femeia nici macar n-a terminat drumul. S-a prabusit la pamant. Rusinat, copilul de 13 ani a incercat sa o ridice. O data. Si inca o data. Apoi, a tras-o cu toata forta unui baietel, in casa, la adapost.

Baiatul cel mare al familiei, major acum, a plecat de-acasa. A fugit de parintii care l-au lasat sa creasca singur si a lasat in urma doi copii care se descurca cum pot. Statul a mai luat din sanul familiei inca trei copii in urma cu patru ani.

Intr-o criza declansata de betie, mama a aruncat caruciorul in care se afla bebelusul ei de trei luni in canalul de agrement din Satul de Vacanta din Mamaia. Din fericire, copilul a supravietuit. Femeia a fost cercetata pentru tentativa de omor calificat, iar cei de la Protectia Copilului au promis atunci ca iau masuri. Din 2009 pana in 2013, au uitat sa mai treaca pe la familie. Acum, promit din nou ca vor lua masuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama baiatului cazut in fanatana la Navodari a scapat un alt copil intr-un canal