Antena Meniu Search
x

Partida de vânătoare a lui Ion Ţiriac are loc pe un nou domeniu. Invitaţii săi din acest an

Cel mai bogat român nu şi-a dus anul acesta prietenii miliardari să vâneze pe domeniul său din Balc, ci într-un sat din judeţul Caraş-Severin.

Vezi și

Cel mai bogat român nu şi-a dus anul acesta prietenii miliardari să vâneze pe domeniul său din Balc, ci într-un sat din judeţul Caraş-Severin. Acolo, Ion Ţiriac a cumpărat o pădure, doar pentru a se bucura de vânătoare alături de bogaţii Europei. Magnaţii au ajuns în ţară cu avioane private şi, de-acolo, elicopterele i-au dus direct pe domeniul de vânătoare. 

Zgomotul armelor de vânătoare i-a trezit încă de la prima oră a dimineţii pe sătenii din Ersig. Cei mai mari milionari ai Europei au sosit în micul sat din Caraş-Severin cu elicopterele. Ca să evite gropile. 

Mulţi au ajuns în România aseară, cu aeronave private. Printre oaspeţii obişnuiţi ai lui Ion Ţiriac se numără designerul italian Stefano Ricci, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului auto cu acelaşi nume, Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler sau Frantz Rauch, cel mai mare producător de sucuri din Europa. 

10 săteni au fost angajaţi să-i asiste la vânătoare.

Este pentru prima oară când Ion Ţiriac organizează tradiţionala partidă de vânătoare la Ersig. 

Ţiriac a cumpărat noul domeniu de vânătoare cu două milioane de euro, de la Paul Lambrino. Alte 280 de hectare au fost concesionate de la Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului. Ca în fiecare an, mistreţii vor ajunge la orfelinate şi cămine de bătrâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Partida de vânătoare a lui Ion Ţiriac are loc pe un nou domeniu. Invitaţii săi din acest an