Antena Meniu Search
x

Pârtiile, pline ca de Sărbători. Mii de turişti au profitat de zăpadă

Pârtiile au fost pline ca de Sărbători. La Poiana Braşov sau la Rânca, mii de turişti au profitat din plin de stratul generos de zăpadă şi de soarele blând.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 11:09

Vezi și

Pârtiile au fost pline ca de Sărbători. La Poiana Braşov sau la Rânca, mii de turişti au profitat din plin de stratul generos de zăpadă şi de soarele blând. Au fost, ce-i drept, şi câteva inconveniente: cozile la urcarea cu telescaunul au fost uriaşe. Oamenii au aşteptat chiar şi o oră pentru a ajunge în vârf.

Pe pârtiile din Poiana Braşov, turiştii au dat testul răbdării. Pentru a ajunge în vârf sute de oamenii au aşteptat chiar şi o oră la coadă la telecabină, dar asta nu le-a stricat cheful de distracţie.

Odată ajunşi sus, cei mai curajoşi au zburat peste munte cu parapanta. Şi salvamontiştii au făcut trasee pe munte. Pentru mai mulţi turişti, distracţia s-a terminat la spital.

Şi la Rânca muntele a fost colorat ca de sărbători în acest weekend. Şi asta pentru că a nins abia acum, spre finalul iernii. Aglomeraţia înseamnă profit pentru cabanieri. Gradul de ocupare a fost peste 90 la sută.

Pentru o noapte de cazare la Rânca turiştii au plătit între 150 şi 200 de lei. Dacă vremea va ţine cu turiştii şi ninsorile vor continua, administratorii pârtiilor spun că se va putea schia bine până în luna martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Pârtiile, pline ca de Sărbători. Mii de turişti au profitat de zăpadă