Pârtiile, pregătite pentru iubitorii de iarnă! A nins abundent în mai multe zone ale țării

Publicat: 21.11.2017, 19:34.
Actualizat: 21.11.2017, 22:09

Ar putea urma primul weekend pe schiuri pentru mulţi români. Tunurile au fost puse deja în funcţiune, iar în staţiunile de la munte, ninge de ore bune. Administ

Ar putea urma primul weekend pe schiuri pentru mulţi români. Tunurile au fost puse deja în funcţiune, iar în staţiunile de la munte, ninge de ore bune. Administratorii de pârtii spun că, în câteva zile, totul va fi pregătit pentru iubitorii de iarnă.

În Alba e deja iarnă în toată regula. Viscolul a pus stăpânire pe zona Arieşeni, unde ninge abundent, iar vântul puternic a redus dramatic vizibilitatea.

La Polul Frigului din România, după viscolul de ieri, ninsoarea nu s-a mai oprit. Pe şosele din Harghita, drumarii au început deja să împrăştie material anti-derapant.

Citește și:

Pentru adminstratorii pârtiilor, prima ninsoare a fost semnul că sezonul sporturilor de iarnă a început oficial. La altitudini mai mari, La Buşteni, a fost viscol în toată regula. În Azuga şi Cavnic, tunurile au fost puse în funcţiune încă de ieri, după primii fulgi.

Meteorologii au anunţat că ninsorile se vor opri, iar de mâine temperaturile vor începe să crească.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.