Antena Meniu Search
x

Părul sărutat de soare, vedeta sezonului. Anul acesta se poartă blondul cald, cu rădăcini natural și treceri subtile între nuanțe

Tendinţele anului, în materie de coafuri se inspiră de pe plajă. Se poartă părul sărutat de soare, în stilul frumoaselor brazilience de pe Copacabana. Uşor decolorat, în nuanţe calde de blond, cu rădăcini naturale şi treceri subtile între nuanţe. Tehnica se numeşte balayage şi e în mare vogă sezonul acesta.

Vezi și

Tendinţele anului, în materie de coafuri se inspiră de pe plajă. Se poartă părul sărutat de soare, în stilul frumoaselor brazilience de pe Copacabana. Uşor decolorat, în nuanţe calde de blond, cu rădăcini naturale şi treceri subtile între nuanţe. Tehnica se numeşte baliaj şi e în mare vogă sezonul acesta.

Părul în valuri de lumini şi umbre - aşa s-ar descrie cel mai bine stilul preferat al celebrităţilor. Jennifer Lopez, Jennifer Aniston şi Kim Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele blonde şi nu prea.  

Tehnica balayage este vedeta sezonului. Din nou, dar altfel. 

Blondul blând şi rădăcinile naturale fac părul să pară sărutat de soarele Braziliei. Acolo a apărut moda balayage, care face acum ravagii şi în Europa.

Totuşi, deşi rezultatul pare simplu, pletele se decolorează în mai mult de jumătate de zi. 

Surpriza este că, în acest an, vopsirea părului va fi inspirată din machiaj. Cu ajutorul culorii, stiliştii pun în valoare fizionomia. 

Vestea cea mai bună? E blondul cel mai puţin pretenţios.

Datorită aspectului natural, părul poate fi vopsit mult mai rar, fără ca pletele să îşi piardă farmecul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Părul sărutat de soare, vedeta sezonului. Anul acesta se poartă blondul cald, cu rădăcini natural și treceri subtile între nuanțe