Antena Meniu Search
x

Pasageri lăsaţi de trenuri în câmp sau pădure, după ce copacii căzuţi au distrus calea ferată (Video)

Furtunile violente au blocat calea ferată! Opt trenuri pline cu sute de pasageri au acumulat peste 30 de ore de întârzieri. Garniturile au rămas pe loc în mijlocul sălbăticiei, după ce copacii smulşi de vijelie au blocat calea ferată. Călătorii şi-au petrecut noaptea în vagoane.

de Redactia Observator

la 28.06.2019, 19:57

Vezi și

Furtunile violente au blocat calea ferată! Opt trenuri pline cu sute de pasageri au acumulat peste 30 de ore de întârzieri. Garniturile au rămas pe loc în mijlocul sălbăticiei, după ce copacii smulşi de vijelie au blocat calea ferată. Călătorii şi-au petrecut noaptea în vagoane, iar o femeie a avut nevoie de ajutorul medicilor. Un tren care a plecat din Arad spre Constanţa nu a ajuns nici până acum, deşi are deja o întârziere de 800 de minute.

După 23 de ore petrecute în trenul care a plecat ieri din Bucureşti, călătorii au ajuns abia azi în Timişoara, cu 15 ore întârziere. Oamenii erau epuizaţi şi revoltaţi. 

Trenurile au adunat întârzieri de sute de minute

Trenul a ajuns aproape gol. Mulţi dintre călători s-au dat jos şi şi-au continuat drumul, prin râpe, ca să ajungă la un autostop.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trenurile care porneau dinspre mare spre vestul ţării şi din vestul ţării spre mare au rămas blocate în zonele de munte, în judeţul Caraş-Severin. Calea ferată a fost blocată de copacii căzuţi în timpul furtunii. În cele opt trenuri, dintre care două particulare, erau chiar şi copii.

Oamenii spun că au primit un corn şi o apă, abia în gara Caraş-Severin. 

Trenul care mergea din Timişoara spre Caransebeş a ajuns în gara din Drobeta Turnu Severin cu 600 de minute întârziere. 

Şi trenul care a plecat din Timişoara spre Craiova, şi care ar fi trebuit să facă 7 ore, a ajuns cu 11 ore întârziere. 

Situaţia se repetă după ce zilele trecute, un tren a ajuns la mare cu 36 de ore întârziere şi un ocol de 800 de kiloemtri din cauza viiturilor care au distrus terasamentul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pasageri lăsaţi de trenuri în câmp sau pădure, după ce copacii căzuţi au distrus calea ferată (Video)