Antena Meniu Search
x

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a aplica in mod corect oja semipermanenta?

Vrei sa obtii o manichiura impecabila, fara sa ai prea mari batai de cap? Alege oja semipermanenta si vei fi uimita de rezultate! Aceasta este cea mai buna varianta pentru a te bucura de unghii perfecte.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 14:04

Vrei sa obtii o manichiura impecabila, fara sa ai prea mari batai de cap? Alege oja semipermanenta si vei fi uimita de rezultate! Aceasta este cea mai buna varianta pentru a te bucura de unghii perfecte. Manichiura semipermanenta nu necesita o investitie mare si rezista pe unghii aproximativ o luna. Ce iti poti dori mai mult?

Oja semipermanenta Melkior este solutia ideala pentru femeile care isi doresc o manichiura deosebita, fara sa isi deterioreze unghiile si fara sa piarda prea mult timp. Gama de lacuri de unghii de acest tip este variata, asa ca vei gasi intotdeauna nuantele pe care ti le doresti, iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi atunci cand vrei sa aplici oja semipermanenta:

1. In primul rand, trebuie sa-ti dezinfectezi mainile.

2. Al doilea pas este sa iti impingi cuticulele, folosind un instrument special creat din materiale inoxidabile pe care va fi necesar sa il sterilizezi dupa fiecare utilizare sau cu ajutorul unui betisor din lemn de portocal sau trandafir.

3. Apoi, matuieste unghiile folosind un buffer, acesta fiind un instrument care te va ajuta sa pilesti superficial suprafata unghiilor tale. Aceasta etapa joaca un rol foarte important atunci cand iti aplici oja semipermanenta, asa ca nu o neglija.

4. Foloseste o perie fina pentru a indeparta praful aparut pe unghii dupa procesul de matuire.

5. Utilizeaza un primer pentru a degresa si a dezinfecta unghiile. Indeparteaza reziduurile uleioase cu ajutorul unei dischete din bumbac, iar apoi asteapta cateva secunde pentru a se usca primerul.

6. Aplica baza pe unghii si usuca-le la lampa UV. Foloseste o cantitate suficienta de baza, insa nu pune prea mult produs pe unghii si ai grija sa nu o aplici si pe cuticule. In cazul in care ai facut-o, nu intra in panica. Foloseste un betisor pentru a o curata inainte sa tii mana sub lampa UV.

7. Urmatorul pas este sa aplici primul strat de oja semipermanenta, iar apoi sa o lasi sa se usuce sub lampa UV timp de 2 minute. Este important sa sigilezi varful unghiei cu oja, fara sa o incarci cu mult produs.

8. Aplica inca un strat pe unghii si repeta procesul de mai sus.

9. Foloseste un top coat pentru a sigila culoarea si usuca-l in lampa.

10. Ultimul pas este sa degresezi unghiile cu ajutorul unei solutii speciale.

De ce sa alegi Melkior Professional?

Atunci cand vrei o manichiura semipermanenta, alege produsele Melkior si te vei bucura de urmatoarele avantaje:

- sunt usor de aplicat;

- le ofera unghiilor o stralucire ca de oglinda care se mentine timp de 2-3 saptamani;

- dupa aplicarea ojei, unghiile au un aspect natural;

- indepartarea ojei este non-invaziva.

Oja semipermanenta creata de Melkior Professional combina proprietatile gelului UV cu cele ale lacului de unghii clasic. Astfel, se obtine oja ideala pentru o manichiura fara cusur de care te vei bucura mult timp.

Descopera acum colectia bogata de oje semipermanente de pe site-ul Melkior.ro si profita de ofertele speciale! Unghiile tale merita sa fie rasfatate cu cele mai bune produse si cele mai frumoase nuante!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a aplica in mod corect oja semipermanenta?