Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pasionaţii de ştiinţă din ţară au sărbătorit în aer liber "Noaptea Cercetătorilor"

În Capitală şi-au arătat proiectele sute de studenţi şi elevi creativi, care au atras un public numeros. Şi sucevenii au fost impresionaţi de invenţiile unor adolescenţi, la ei în oraş

de Redactia Observator

la 26.09.2015 , 09:09

În Capitală şi-au arătat proiectele sute de studenţi şi elevi creativi, care au atras un public numeros. Şi sucevenii au fost impresionaţi de invenţiile unor adolescenţi, la ei în oraş. 

Experimente cu muzică, dinozauri în mărime naturală şi roboţi care imită mişcările omului. Sunt doar câteva proiecte care i-au impresionat pe bucureşteni, în ''Noaptea Cercetătorilor.''

Elevii şi studenţii pasionaţi de ştiinţă şi informatică s-au învecinat cu cercetaşi din diferite domenii. O echipă şi-a prorpus chiar să dea lecţii de supravieţuire în sălbăticie.

Vezi și

Şi sucevenii au s-au culcat mai târziu. În centrul oraşului lor au putut să vadă robotul capabil să culeagă informaţii de pe lună. Câţiva adolescenţi l-au creat.

Pe o altă măsuţă, un dispozitiv făcut din obiecte recilcate produce energie electrică, iar puţin mai departe, o echipă se laudă cu un vulcan în miniatură.

Noaptea cercetătorilor s-a desfăşurat în cinci oraşe europene.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Pasionaţii de ştiinţă din ţară au sărbătorit în aer liber "Noaptea Cercetătorilor"