Antena Meniu Search
x

Pasiune transformată în afacere de succes. O tânără din Făgăraş pictează haine unicat

Pasiunea, talentul şi ambiţia sunt ingredientele de care avem nevoie pentru a ne îndeplini visele. O tânără din Făgăraş a lăsat o promiţătoare carieră în finanţe, pentru a-şi urma pasiunea.

de Redactia Observator

la 23.07.2020, 17:22

Vezi și
  • Doritoarele îşi pot personaliza hainele.
  • În funcţie de model o cămaşă pictată manual costă între 260 de lei şi 600 de lei.

De mică a avut înclinaţii artistice, iar acum îşi foloseşte îndemânarea pentru a picta haine unicat, pe care apoi le vinde celor care vor să poarte ceva inedit.

Cu studii economice făcute în Marea Britanie, Andreea ar fi putut avea un viitor stălucit într-o bancă. Cu toate acestea a preferat să îşi urmeze chemarea pentru pictură.

La început a fost o doar o idee, dar când hainele pictate de ea au început să se vândă ca pâinea caldă, Andreea şi-a dat seama că acesta este viitorul.

Andreea Mărgescu, pictoriţă: A început dintr-o joacă, dar cu bucurie. Mama mea picteză de când mă ştiu eu, foarte talentată şi deschisă către tot ce înseamnă artă şi i-am propus ei. Şi aşa a început, cu câteva tricouri, după care ştiam că nu vreau să rămân doar pe tricouri.

Acum tânăra pictează cot la cot cu mama ei cămăşi, hanorace, dar şi articole vestimentare pentru cei mici. Munca nu este deloc uşoară. Sunt modele care se fac în câteva ore, dar sunt şi haine pentru care Andreea lucrează şi trei zile. 

Andreea Mărgescu, pictoriţă: Este un desen inspirat dintr-un peisaj cu flori de câmp şi m-am apucat, pentru că în weekend am un târg. Şi m-am apucat deja, până aţi venit, să schiţez un pic. La pictură e cumva ca la makeup: nu te uiţi până la sfârşit, pentru că nu înţelegi nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pasiune transformată în afacere de succes. O tânără din Făgăraş pictează haine unicat