Antena Meniu Search
x

Paştele ne aduce vacanţe mai ieftine

Iepuraşul vine anul acesta pentru români, cu concedii mai ieftine. Mai exact,taxa pe valoare adăugată redusă la 9% ieftineşte vacanţele de Paşte, dar şi sejururile all inclusive pe litoral

Vezi și

Iepuraşul vine anul acesta pentru români, cu concedii mai ieftine. Mai exact,taxa pe valoare adăugată redusă la 9% ieftineşte vacanţele de Paşte, dar şi sejururile all inclusive pe litoral. 

Bineînţeles, cine îşi rezervă din timp o vacanţă este cel mai câştigat. Poate ajunge la economii chiar de până la 40%. În Maramureş, de exemplu, pensiunile au deja oferta pregătită pentru vacanţa de Paşte. Pe lângă peisaje idilice, bucate tradiţionale şi multă relaxare, hotelierii oferă şi acces nelimitat la spa, saună sau piscină. Iar pentru 3 nopţi de cazare, în cameră dublă, all inclusiv, turiştii plătesc aproximativ 100 de euro de persoană. Şi în Predeal, românii sunt aşteptati cu miel la proţap, ouă rosii şi drob, să-şi petreacă vacanţa, la un preţ cu 10, chiar 15% mai mic decât anul trecut. Trei nopţi, all inclusive, la un hotel de trei stele, costă în jur de 500 de lei de persoană.

Tot all inclusive se promovează şi pe litoral. Doar că la malul mării hotelierii, nu prea practică reducerile de preţ, ci includ mai multe servicii în ofertă. Astfel, pachetul pentru două persoane, de Paşte, costă aproximativ 2800 de lei, la un hotel de 4 stele. Dar turiştii au, în plus, acces la spa şi petreceri surpriză. Una peste alta, specialiştii în turism estimează că în acest an, numărul românilor care îşi vor petrece vacanţa, în perioada sărbătorilor, pe meleaguri mioritice, va creşte chiar şi cu zeci de procente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Paştele ne aduce vacanţe mai ieftine