Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paşte sărbătorit la muncă. Ambulanţierii, poliţiştii sau chiar artiştii lucrează de sărbători. Printre ei e şi Nea Mărin!

Aşa cum am văzut, cei mai mulţi români petrec Paştele acasă, alături de familie sau de prieteni. Sunt însă şi români care sărbătoresc prin muncă.

de Redactia Observator

la 08.04.2018 , 22:17

Aşa cum am văzut, cei mai mulţi români petrec Paştele acasă, alături de familie sau de prieteni. Sunt însă şi români care sărbătoresc prin muncă.

Nicoleta şi Adriana sunt colege la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Ca mulţi alţi români, lucrează de Paşte. Urgenţele nu se termină niciodată.

Astăzi, meniul din pauza de masă este de sărbătoare. Fiecare a adus de acasă drob, ouă roşii, cozonac şi salată boeuf, ca pentru o masă de Paşte în familie. 

Vezi și

Nici poliţiştii, jandarmii şi nici pompierii nu au avut liber astăzi. Au lucrat şi şoferii de autobuze, dar şi vatmanii.

Ocupaţi au fost şi bucătarii sau ospătarii care lucrează la terase şi restaurante.

Şi nea Marin a lucrat în prima zi de Paşte.

Nea Mărin, artist:

Eu am venit cu opt perechi ca bucureştenii să vadă jocuri munteneşti din Transilvania şi Moldova!

Cei mai mulţi români vor petrece Paştele în familie sau în vacanţe şi în următoarele două zile. De miercuri, toată lumea se întoarce la serviciu. Următoarea minivacanţă va fi de 1 mai.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Paşte sărbătorit la muncă. Ambulanţierii, poliţiştii sau chiar artiştii lucrează de sărbători. Printre ei e şi Nea Mărin!