Antena Meniu Search
x

Paştele vine şi pentru VIP-urile din arest!

Arestul central are oferte speciale pentru deţinuţi în perioada Sărbătorilor de Paşte. Bonus: un pachet şi-o vizită. În rest, VIP-urile vor ciocni ouă roşii după gratii

Vezi și

Arestul central are oferte speciale pentru deţinuţi în perioada Sărbătorilor de Paşte. Bonus: un pachet.şi-o vizită. În rest, VIP-urile vor ciocni ouă roşii după gratii

Radu Mazăre, ultimul ajuns în "Beciul Domnesc", aşa cum îi spune el, are deja experienţă în a împărţi mâncarea pe măsuţa mică din celulă. Din perioada în care a fost reţinut. A povestit chiar el asta reporterilor noştri, în exlcusivitate, pentru Observator.  Se întâmpla în urmă cu două săptămâni. Atunci, Radu Mazăre a fost închis doar pentru 24 de ore. De ieri este, însă, din nou în. "Beciul Domnesc". A luat cu el, şi de această dată, un obiect drag care i-a purtat noroc. Cel puţin până acum.

Cu sau fără sutien, pe patul de sus sau de jos, Udrea va trebui să ciocnească ouă departe de complexul rezidenţial de lux din Nordul Capitalei. Dar există şi privilegii.

Nici penitenciarul Rahova nu este lipsit de vedete. Aici a ajuns, în urmă cu două zile, miliardarul numărul UNU al României.

Singurul care are şanse să iasă din celulă până de Paşti este Dorin Cocoş. El îşi mai încearcă norocul, încă o dată în faţa magistraţilor, cerând eliberarea, săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Paştele vine şi pentru VIP-urile din arest!