Antena Meniu Search
x

Pastorul si copilul sau, ucisi salbatic pentru donatiile din SUA

Pastorul si fiul sau de noua ani au fost omorati pentru bani. Este ipoteza socanta pe care au lansat-o anchetatorii in cazul dublului asasinat care a inlemnit Biserica Penticostala din Romania

Vezi și

Tatal si fiul au ajuns aseara in Bistrit, dar in sicrie. Nu s-au oprit acasa, ci intr-o capela mortuara. Acolo s-au adunat cei care i-au cunoscut sa-si ia ramas bun. Cu lacrimi in ochi, toti cauta raspunsuri. "Sunt foarte multe semne de intrebare la tot ce e, la tot ce s-a intamplat. Aveau taieturi la gat”, a declarat cumnatul barbatului.

Aveau un microbuz cu o floare desenata. Au scris "succes" pe acea masina. Si-au plecat la drum cu inima deschisa pentru a bucura copii orfani si cu probleme grave de sanatate.

“Sotia lui m-a sunat ca nu mai raspunde la telefon, ca e inchis telefonul”, a spus antrenorul copilului. Luni au vorbit ultima oara la telefon. Marti dupa-amiaza, femeia a presimtit ceva rau si-a mers la politie. Pastorul Adrian Blaga si singurul lui copil, Timotei, au fost dati in urmarire nationala. Marti seara, familia a tresarit. Un tanar gasea masina lor arsa, pe un camp, la granita judetelor Maramures si Satu Mare.

Zona in care au fost gasite cele doua cadavre este extrem de izolata. Se afla la numai patru kilometri de prima asezare omeneasca si peste tot sunt doar lanuri de porumb. Anchetatorii trebuie sa stabileasca daca soferul a condus pana aici de buna voie sau a fost silit sa faca asta. Au fost gasiti in partea din spate a dubitei. Focul n-a ajuns la ei, dar ar fi distrus probe.

Adrian Blaga avea 39 de ani si era asistentul pastorului de la biserica Calvary Chapel, din Bistrita. Iar de 10 ani, conducea o fundatie romano-americana ce ajuta copiii nevoiasi.

Era pasionat si de luptele greco-romane. De trei ani, si el si fiul lui erau nelipsiti din sala de sport. Intotdeauna era apropiat de copii. Ultima oara, pastorul le-a povestit un vis. “Se facea ca eu eram pe un cal alb si mergeam printr-o apa. Era pana pe la genunchi. Era curata, era frumoasa. Cand cineva m-a atacat”, a spus barbatul.  A povestit ca a luptat. Probabil la fel a facut si in fata calaului. Dar, in viata reala, raul a invins.

Sotia pastorului are sufletul macinat de durere. Cei mai dragi oameni au fost executati, intr-un stil mafiot. Anchetatorii cred ca e posibil sa fi fost omorati de cineva luat in masina, la ocazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Pastorul si copilul sau, ucisi salbatic pentru donatiile din SUA