Pateul din magazine conține apă şi multe E-uri
Apă şi multe E-uri pe pâine, în loc de pateu adevărat. Acesta este, pentru mulţi români micul dejun, fără să ştie. Pateul conţine ficat doar în proporţie de 15-20 la sută
Apă şi multe E-uri pe pâine, în loc de pateu adevărat. Acesta este, pentru mulţi români micul dejun, fără să ştie. Pateul conţine ficat doar în proporţie de 15-20 la sută
În schimb, conţine din belşug, apă, sare, grăsimi şi conservanţi. Un astfel de. aliment duce la un colesterol mare, iar consumat în exces, poate duce la cancer de colon
Apa este, de multe ori, primul ingredient din lista lungă de pe eticheta pateurilor. În plus, unele pateuri de gâscă sau raţă conţin, de fapt, mai multă carne de porc. Amestecul conţine slănină şi şorici, iar la unele produse ieftine cantintatea de ficat nu trece de 5 la sută. Pentru unii, pateurile sunt meniul principal în curele de slăbire, pentru că au puţine calorii. O mare greşeală spun specialiştii - au un aport mare de sare, grăsimi şi conservanţi, care îngrăşă
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰