Antena Meniu Search
x

Video Patinoar artificial inaugurat lângă Târgu Mureș: ziua se face sport, noaptea devine discotecă pe gheaţă

O minte sănătoasă, într-un corp sănătos! De acest proverb au ascultat cei care au participat joi la deschiderea patinoarului artificial, la o aruncătură de băţ de Târgu Mureș. Inaugurarea a fost marcată de câteva demonstraţii de patinaj artistic, dar şi de un scurt meci de hochei. Evenimentul a fost gustat din plin de cei mici, dar şi de cei mari, care au putut testa gheaţa cu ajutorul patinelor puse la dispoziţie de administraţia patinoarului. 

De Sorin Tanţoş la 30.09.2022, 08:01
Vezi și

Startul distracţiei pe gheaţă s-a dat ieri după-amiază în localitatea Sângeorgiu de Mureş. Patinoarul artificial inaugurat aici are suprafaţa de gheaţă de 10 centimetri grosime şi se întinde pe 180 de metri pătraţi. Spectacolul a început cu mai multe demonstraţii de patinaj artistic.

Bucurie pe gheaţă, la patinoarul din Sângeorgiu de Mureş

Deşi nu a venit încă iarna, iubitorii sporturilor pe gheaţă au primit cu bucurie vestea. "Sângeorgiu de Mureş se mândreşte că în luna septembrie s-a deschis patinoarul artificial. Cu o săptămână mai înainte. Este o zi specială pentru sportul pe gheaţă, pentru hocheiul din Târgu Mureş", spune Kui Csaba, antrenor. 

Un scurt meci de hochei demonstrativ, care a reuşit să acapareze privirile celor prezenţi. "E bine că s-a deschis, gheaţa este bună", mărturiseşte un copil, care abia aştepta inaugurarea patinoarului. "Să ne recuperăm antrenamentele, să facem ce am pierdut în vară". Atât copiii, cât şi părinţii prezenţi la eveniment au primit patine pentru a-şi încerca puterile. 

Bucurie a fost şi pentru edilul localităţii Sângeorgiu de Mureş, care a împărtăşit emoţia cu cei prezenţi. "Este un lucru extraordinar de bun că deja în septembrie copiii se dau cu patinele, vin la antrenamente. E un lucru minunat", a declarat Sofalvi Szabolcs, primar.  Iar surprizele pentru mureşeni continuă. Mâine seară, patinoarul va fi transformat într-o discotecă pe gheață. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Patinoar artificial inaugurat lângă Târgu Mureș: ziua se face sport, noaptea devine discotecă pe gheaţă