Antena Meniu Search
x

Video Patinoarul din Suceava, plin de turişti. Cât costă o jumătate de oră de distracţie pe patine

Nu doar pârtiile sunt ocupate de iubitorii de mişcare în sezonul rece. La Suceava, patinoarul este opţiunea celor care au rămas în oraş şi au vrut să se bucure de o ieşire în aer liber.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 09:15

Vezi și

Peste treizeci de mii de aventurieri au păşit pe gheaţa patioarului din Suceava, încă de la sfârşitul lunii noiembrie, anul trecut. Ca întotdeauna, weekend-urile sunt cea mai aglomerată parte a săptămânii când vine vorba de distracţie pe patine. 

Turist: Profităm de timpul liber, profităm de vremea bună. Fetiţa mea este foarte încântată de acest lucru. 

Când grijile cotidiene dispar, rămâne doar magia acestui sport de iarnă. 

Reporter: Ce simţi când patinezi?

Fetiţă: Mă simt liberă, un sentiment de fericire, de libertate. 

Reporter: Ce trebuie să ştii important când ajungi pe gheaţă, pe patinoar?

Fetiţă: Că întotdeauna se pot întâmpla multe accidente, deoarece gheaţa e alunecoasă şi n-am putea să ne oprim chiar atunci când cineva poate veni în faţa noastră .

O porție de mișcare la patinoar este binevenită și te încarcă cu energie pentru o nouă săptămână. Distracția e garantată pe gheaţă atât pentru copii, cât şi pentru adulți, iar micuții care nu știu să patineze au la dispoziție dispozitive ajutătoare.

Intrarea pentru o oră și jumătate la patinoarul artificial din Suceava costă 11 lei pentru copii și 17 lei pentru adulți, iar o pereche de patine poate fi închiriată cu doar 15 lei. Patinoarul din Suceava are în total o suprafaţă de 1800 de metri pătraţi. Dacă vremea se va menţine la temperaturi scăzute, sucevenii vor putea patina pe tot parcursul lunii februarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Patinoarul din Suceava, plin de turişti. Cât costă o jumătate de oră de distracţie pe patine