Antena Meniu Search
x

Patroana unei case de modă învie Ordonanţa 13! Luiza Căzănescu, prezentă la dezbaterea privind modificarea codurilor penale, a fost invitată în biroul lui de Iordache

Ordonanţa 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă, ar putea, totuşi, să intre în vigoare. Administratorul unei case de modă e omul care încearcă să obţină aplicarea controversatului act normativ.

Vezi și

Ordonanţa 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă, ar putea, totuşi, să intre în vigoare. Administratorul unei case de modă e omul care încearcă să obţină aplicarea controversatului act normativ.

Femeia vrea să scape de acuzaţiile de complicitate la abuz în serviciu într-un dosar pe care DNA l-a deschis în 2010.

Femeia, Luiza Căzănescu, administrator al unei Case de Modă, e acuzată de procurori că împreună cu alte 5 persoane a prejudiciat cu aproape 2 milioane de euro o societate de asigurări.

Acum, ea s-a adresat judecătorilor de la Curtea de Apel pentru a suspenda Ordonanţa 14, cea care face să dispară actul normativ care dezincriminează parţial abuzul în serviciu.

Deocamdată, magistraţii nu au dat un termen pentru a judeca această cauză. 

Luiza Căzănescu, prezentă la dezbaterea de la Ministerul Justiţiei

Luiza Căzănescu se numără printre cei care au fost la dezbaterea privind graţierea şi modificarea codurilor penale, organizată de fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache, cerându-i lui Iordache "să fie bărbat de stat", să promoveze aceste legi şi "să lupte împotriva securităţii care a invadat toate organismele statului".

Femeia a povestit, la dezbaterem că are 800 de dosare civile şi 46 de dosare penale. După dezbatere, Căzănescu a fost invitată de Iordache la discuţii, alături de o altă femeie care a cerut graţierea şi amnistia - "mama unui băiat care a furat decât trei maşini”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vă rog, domnule ministru, să fiţi bărbat de stat, să promovaţi aceste ordonanţe în regim de urgenţă şi să daţi pe urmă şi amnistie, să ţineţi cu populaţia. Am avut 800 de dosare civile şi 46 de dosare penale, mi s-au inventat tot felul de mizerii. Eu vorbesc concret. Vă rog să aveţi curajul sa luptaţi împotriva securităţii care a invadat toate organismele statului, i-au scos pe copiii ăştia în stradă. Eu am un magazin şi vorbesc cu studenţii care au ieşit în stradă şi majoritatea au recunoscut că au fost plătiţi", a spus ea la dezbatere, stârnind proteste din partea sălii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Patroana unei case de modă învie Ordonanţa 13! Luiza Căzănescu, prezentă la dezbaterea privind modificarea codurilor penale, a fost invitată în biroul lui de Iordache