Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident rutier

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică, într-un accident rutier produs în județul Ilfov.

Vezi și

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică, într-un accident rutier produs în județul Ilfov.

Accidentul s-a produs între localitățile Buftea și Corbeanca, pe o porțiune de drum drept. Mașina mergea cu viteză și a intrat într-un copac, spun martorii.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și ambulanțe, dar medicii nu au mai putut salva viața șoferului.

Din primele informații, Dan Condrea se afla la volanul unei mașini aparținând Hexi Pharma.

Mașina este distrusă complet. Cauza accidentului este viteza excesivă, spun polițiștii.

Actele lui Dan Condrea ar fi fost găsite lângă mașină.

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General.

Rănile lui Dan Condrea erau incompatibile cu viaţa

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractură de coloana şi alte răni incompatibile cu viaţa, a declarat, duminică seară, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractură de coloana şi alte răni incompatibile cu viaţa, a declarat, duminică seară, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Alice Grasu a precizat că la locul unde s-a petrecut accidentul au fost trimise două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Medicii de pe ambulanţă nu au putut decât să constate decesul pasagerului autoturismului. Acesta suferise o fractură cervicală şi era complet desfigurat.

În plus, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru că maşina era complet distrusă. "Şasiul era într-o parte, motorul într-o parte. Trupul neînsufleţit era pe jos, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul", a precizat Alice Grasu la Antena 3.

DETALII şocante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractură de coloană şi răni incompatibile cu viaţa

REACŢII după moartea lui Dan Condrea

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a declanşat imediat un val de reacţii printre politicieni. Deputatul Sebastian Ghiță a declarat că, luni, Comisia de Control a SRI, din care face parte, se va întruni şi va cere "ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului", scrie tolo.ro.

Întrebat dacă crede că exista o echipă de filaj, Sebastian Ghiță a răspuns:

"Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment", a spus Sebastian Ghiţă, potrivit tolo.ro.

REACŢII după moartea lui Dan Condrea: Sebastian Ghiţă cere ca "echipa de filaj să facă public filmul accidentului"

Ancheta privind accidentul va fi preluată de Parchetul General

Parchetul General va prelua, luni dimineață, ancheta privind accidentul rutier în care și-ar fi pierdut viața patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe, informează Agerpres, care citează surse judiciare.

De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat duminică de polițiști, urmând ca în cursul serii să fie audiată încă o persoană, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

''Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist și un șofer care a fost depășit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fața locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula și alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul și varianta sinuciderii'', a adăugat oficialul IPJ Ilfov.

Ancheta privind accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea va fi preluată de Parchetul General

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » BREAKING NEWS: Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident rutier