Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru ciobăneşti carpatini au sfâşiat de viu un câine, asmuţiţi de un tânăr cioban, în Bistriţa

Patru ciobăneşti carpatini au sfâşiat de viu un câine, asmuţiţi de un tânăr cioban, în Bistriţa. Acesta, ajutat de fratele lui mai mic, a filmat totul şi s-a lăudat cu imaginile.

de Cosmin Stăniloiu

la 14.01.2020 , 12:58

Câine sfâşiat de viu Patru ciobăneşti carpatini au sfâşiat de viu un câine, asmuţiţi de un tânăr cioban, în Bistriţa - Profimedia

Patru ciobăneşti carpatini au sfâşiat de viu un câine, asmuţiţi de un tânăr cioban, în Bistriţa. Acesta, ajutat de fratele lui mai mic, a filmat totul şi s-a lăudat cu imaginile.

Trei minute de cruzime fără limite filmate şi distribuite în mediul online au îngrozit lumea. Un tânăr cioban de numai 22 de ani din Bistriţa şi-a asmuţit cei patru ciobăneşti carpatini să sfâşie de viu un câine adus din sat de fratele lui.

"Vă rog frumos să distribuiți pe toate rețelele de socializare acest criminal. Nu e primul câine pe care îl ucide așa. Băiatul ăsta orice câine vede pe stradă îl aleargă cu câinii până îl prinde și îl ucide. Nimeni din sat nu își poate lăsa câinele dezlegat că îl prinde și îl omoară. În fiecare an când vine acasă cu oile face chestiile ăstea. Îi un tânăr în treaba lui, nu prea bagă în seamă ce zic oamenii. Cu toate animalele pe care le are îi așa. Are acasă vaci, le bate de numa’, cal, orice…Vă rugăm frumos faceți ceva, nu mai suportăm." e mesajul transmis redacţiei Bistriţeanul de un sătean, vecin cu ciobanul, în satul Zoreni, comuna Sânmihaiu de Câmpie, Bistriţa.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul cioban a cărui distracție pare să fie sfâșierea animalelor fără apărare de către câinii de la stână se numește Bogdan Bența și are 22 de ani, iar locul unde s-a petrecut toată scena este Salastrug, zona unde tânărul cioban are o rulotă. A fost ajutat de fratele său mai mic, Răzvan, care i-ar fi dus câinele din sat să fie sfâșiat la stână. 

Deși sătenii le-au atras în nenumărate rânduri atenția să înceteze, se pare că cei doi n-au nicio frică. Inspectoratul Județean de Poliție s-a autosesizat imediat și a demarat o anchetă.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Patru ciobăneşti carpatini au sfâşiat de viu un câine, asmuţiţi de un tânăr cioban, în Bistriţa