Antena Meniu Search
x

Patru fraţi au ajuns într-o stare deplorabilă la spitalul din Bicaz

Caz incredibil la spitalul din Bicaz. Patru fraţi, cu vârste curpinse între 1 an şi 6 ani au ajuns la spital, atât de flămânzi şi de murdari, încât i-au impresionat pe medici, până la lacrimi.

Vezi și

 Caz incredibil la spitalul din Bicaz. Patru fraţi, cu vârste curpinse între 1 an şi 6 ani au ajuns la spital, atât de flămânzi şi de murdari, încât i-au impresionat pe medici, până la lacrimi.

Copiii au fost aduşi cu ambulanţa după ce au fost luaţi cu forţa, de poliţie, de la bunicii care-i cresc. Vecinii au sesizat primăria, pentru că nu au mai suportat să-i audă cum plâng şi strigă de foame. Copiii sunt crescuţi în mizerie şi sărăcie. Mama lor ar fi alcoolică şi îi vizitează doar din când în când.

E medic, dar lacrimile o cuprind când îi priveşte pe cei patru fraţi. Toţi înfometaţi şi subnutriţi. Iulian are un an şi două luni, dar nu ştie să mănânce. Pare să nu fi cunoscut niciodată biberonul cu lapte. Şi nici afecţiunea unui părinte.

Când au ajuns la spitalul orasenesc din Bicaz, fraţii lui Iulian, adică Larisa, Alexandru şi Mihai tremurau si plângeau. S-au înghesuit în acelaşi pat, de parcă tot orizontul lor trebuia să se strângă într-o jumătate de metru. Aşa stau şi acasă. Sunt neiubiţi de mamă, părăsiţi de tată şi trăiesc în săracie, de bunici.

Medicii şi asistentele i-au spălat pe cei patru fraţi. Cu greu pentru că toţi se tem de apă.

Acasă, la Tarcău bunica lor spune că-i creşte cum poate. E bolnavă. Povesteşte că fiica este alcoolică şi că are şapte copii, din trei relaţii. Doi sunt deja în plasament. Pe cei patru îi vede rar. Le aduce câte o sticlă de lapte şi pleacă.

Până când autorităţile vor găsi o soluţie cei patru, ei vor rămâne în grija medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Patru fraţi au ajuns într-o stare deplorabilă la spitalul din Bicaz