Antena Meniu Search
x

Doi tineri beti au incendiat patru masini in Timisoara

Bautura le-a aprins imaginatia unor tineri din Timisoara. Dupa ce s-au ametit bine, au inceput sa se joace cu focul. Indivizii au incendiat, pe rand, patru masini. Cand au vazut ce s-a ales de autoturismele lor, proprietarii s-au facut foc si para pentru ca nu aveau asigurare.

Vezi și

In fata politistilor, tinerii in varsta de 21 si 23 de ani au lasat tupeul si si-au recunoscut fapta. Au dat vina pe bautura pentru distractia incendiara. Ca sa le poata lua declaratii, agentii au asteptat sa se trezeasca din betie.

Proprietarii masinilor dormeau cand a pornit valvataia. Au sarit din pat ca arsi, treziti de bubuiturile din parcare. Oamenii au vazut doua umbre care se indepartau si, in clipa urmatoare, autoturismele lor s-au aprins, pe rand.

In timp ce stingeau doua dintre masini, pompierii au fost anuntati ca pe strada urmatoare ard alte doua. Langa fiecare au gasit sticle cu benzina.

Politistii si-au dat seama imediat ca au de-a face cu persoane rau intentionate sau puse pe distractie. Mai ales ca inainte, si-au facut "incalzirea" cu un tobogan.

Teribilistii au inceput consumatia chiar intr-un parc pentru copii situat la cativa metri de masinile pe care ulterior, le-au incendiat.

Nota de plata pentru reparatia masinilor se ridica la 30.000 de euro. Proprietarii nu aveau asigurare CASCO, asa ca teribilistii vor plati scump pentru distractia de-o noapte. Sau parintii, pentru ca ei risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri beti au incendiat patru masini in Timisoara