Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu o să crezi aşa ceva! Vei primi BON FISCAL şi pentru o legătură de pătrunjel de la piaţă

În curând, vom primi bon fiscal pentru pătrunjel. Aşa prevede legea pieţelor, care se află acum pe masa Preşedintelui pentru promulgare

de Redactia Observator

la 02.10.2014 , 19:28

În curând, vom primi bon fiscal pentru pătrunjel. Aşa prevede legea pieţelor, care se află acum pe masa Preşedintelui pentru promulgare

Aşa vor vinde în curând ţăranii marfa în pieţe. Cu bon. Chiar şi cei care nu au certificat de producător vor scrie chitanţa de mână.

Pentru că tot mai mulţi comercianţi fac rost de certificate de producător, autorităţile vor să schimbe foaia. La propriu. Noul document se va numi atestat. Şi va fi însoţit de un carnet pentru evidenţa vânzărilor.

Vezi și

Aşa se face că persoane cu buletin de Bucureşti ajung pe certificatele unor producători veritabili, din Buzău de exemplu. Iar noile acte mai mult încurcă fermerii.

O soluţie mai eficientă ar fi legarea documentelor de baza de date a Ministerului Agriculturii şi a asociaţiilor de producători. Prin scanarea legitimaţiei, s-ar face dovada în câteva secunde dacă cel care prezintă documentul este fermier sau intermediar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Nu o să crezi aşa ceva! Vei primi BON FISCAL şi pentru o legătură de pătrunjel de la piaţă