Antena Meniu Search
x

Patul stup de albine, ideea de afacere a unui apicultor din Sălaj

Mulţi oameni au probleme cu somnul şi apelează la tot felul de remedii. Specialiştii spun că un rol important în calitatea somnului îl are patul în care dormim. Ce aţi spune dacă acesta ar fi făcut din stupi în care chiar se află albine? Un apicultor din Sălaj a pus această idee în practică, pentru ca turiştii să doarmă mai bine. Cei care folosesc un astfel de pat, simt imediat o stare de bine și relaxare, şi asta datorită vibrațiilor albinelor dar și aromelor plăcute de miere și propolis.

de Redactia Observator

la 03.06.2020, 17:32

Vezi și
  • Patul de albine, ideea unui apicultor din Sălaj
  • Vizitatorii sunt sceptici la început, dar încântați după

Zumzetul albinelor se aude în curtea lui Ioan Cozma de când se ştie. A moştenit 130 de stupi de la tatăl său. Şi pentru că afacerea i-a mers bine s-a gândit să-şi construiască chiar şi o pensiune.

IOAN COZMA, apicultor - Am zis să facem o pensiune tematică, o pensiune la care oamenii să vină să vadă albina, să guste produsele obţinute în urma creşterii albinelor.

După ce a călătorit peste hotare omul a decis să dezvolte mai mult afacerea. A construit o casă din pământ în care turiştii participă la sesiuni iendite de apiterapie, menite să îi ajute să doarmă liniştiţi.

Nu doar zumzăitul ajută oamenii ci şi propolisul din stup are efecte benefice asupra sănătăţii turiştilor.

Localnicii au fost primii care au dormit pe patul din stupi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O oră de apiterapie în căsuţă costă 10 lei. Iar pentru o noapte de cazare la pensiune turiştii plătesc 130 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Patul stup de albine, ideea de afacere a unui apicultor din Sălaj