Antena Meniu Search
x

Paul, elevul care s-a sinucis din cauza notei la bac, a fost înmormântat

Elevul care s-a sinucis din cauza notei la bac a fost înmormântat. Devastaţi, părinţii lui au plâns îmbrăţişaţi. Şi-au luat rămas-bun de la unicul lor copil. Paul avea 20 de ani şi visa să ajungă la Cambridge

Vezi și

Elevul care s-a sinucis din cauza notei la bac a fost înmormântat. Devastaţi, părinţii lui au plâns îmbrăţişaţi. Şi-au luat rămas-bun de la unicul lor copil. Paul avea 20 de ani şi visa să ajungă la Cambridge. 

Strâns îmbrăţişaţi, părinţii lui Paul au încercat să-şi dea putere unul altuia în cea mai tristă zi.

În Paul îşi puseseră toate speranţele. La 20 de ani, el absolvise un colegiu de elită din Bacău. Şi visa să studieze la prestigioasa Universitate Cambridge. Avea toate şansele.

Însă nota iniţială de la bac l-a descurajat pe Paul, spun prietenii lui. Primise 7.40, insuficient pentru un loc la facultatea din Anglia.

Miercuri dimineaţă, Paul a plecat de acasă şi s-a aruncat în faţa unui tren. A murit pe loc. Fără să mai aştepte rezultatele la contestaţie. Fără să afle că primise, la recorectare, o notă mai mare cu aproape un punct - 8,20. Nimeni n-a putut înţelege gestul lui extrem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Paul, elevul care s-a sinucis din cauza notei la bac, a fost înmormântat