Antena Meniu Search
x

Paula, tânăra prezentatoare din Satu Mare, a fost înmormântată în rochie albă

Tânăra prezentatoare din Satu Mare care a murit vineri pe o şosea din Bihor a fost azi înmormântată. Iubitul ei, Adrian, cel care a dus-o spre moarte, nu a fost la înmormântare

Vezi și

Tânăra prezentatoare din Satu Mare care a murit vineri pe o şosea din Bihor a fost azi înmormântată. Iubitul ei, Adrian, cel care a dus-o spre moarte, nu a fost la înmormântare

Nici nu ştie că Paula a murit. Tânărul e internat în spital şi are amnezie. Paul trebuia să-i fie mireasă. 

Doi părinţi aproape că se prăbuşesc pe treptele capelei unde a fost depus sicriul cu trupul fiicei lor. Îi aud glasul în difuzoare. Paula Raţ avea 23 de ani. Şi visa să ajungă vedetă de televiziune şi să-i încânte pe toţi cu vocea ei. Paula n-a mai apucat să-şi îndeplineacă visul. Tânăra a fost înmormântată, azi, în rochie albă de mireasă. 

Părinţii Paulei n-au rezistat durerii, în cimitir. Tatăl fetei a avut nevoie de apă ca să-şi revină. Iar mama ei a îmbrăţişat încontinuu sicriul.

Paula a murit fulgerător, vineri seară. Mergea la un botrez când iubitul ei Adrian s-a înfipt cu maşina sub un tir care venea din sens opus. N-a văzut o alveolă.

Prietenul Paulei e internat în continuare. Medicii spun că tânărul are amnezie şi nu-şi aduce aminte nimic despre accident. Nu ştie că iubita lui a murit.

Rudele Paulei cred că tragedia putea fi evitată. Dacă alveola era semnalizată. În urmă cu o săptămână, în acelaşi loc, pe drumul naţional 79, care leagă Oradea de Arad, a mai avut loc un accident. Atunci, indicatoarele rutiere au fost rupte iar cei de la CNADR nu le-au înlocuit. Au făcut-o abia sâmbătă, după ce Paula a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Paula, tânăra prezentatoare din Satu Mare, a fost înmormântată în rochie albă